Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júna 2022, 11:16
Čas čítania 0:29
Dominik Vetrák

Vo Vreskot 6 bude vraždiť najbrutálnejší Ghostface z celej série. Herečka Neve Campbell sa pre nízku výplatu nevráti

Vo Vreskot 6 bude vraždiť najbrutálnejší Ghostface z celej série. Herečka Neve Campbell sa pre nízku výplatu nevráti
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY VRESKOT 6
Uložiť Uložené

Hororový film Vreskot 6 bude údajne najbrutálnejší v celej sérii.

Herečka Neve Campbell oznámila, že si nezopakuje svoju rolu Sydney Prescottovej pre Scream/Vreskot 6. Sydney mala dôležitú rolu v úspešnej piatej časti, no herečka si myslí, že jej hollywoodske štúdio Paramount a tvorcovia snímky neponúkli dostatočne vysokú odmenu, aby svoju rolu zopakovala. 

Odporúčané
Netflix odhalil trailery pre seriály Resident Evil, Sandman či novú Rodinu Addamsovcov. Ohlásil aj 2. sériu All of Us Are Dead Netflix odhalil trailery pre seriály Resident Evil, Sandman či novú Rodinu Addamsovcov. Ohlásil aj 2. sériu All of Us Are Dead 7. júna 2022, 10:30

V šestke však uvidíme herečku Jennu Ortegu, ktorá sa objavila v piatej časti a fanúšikovia si ju obľúbili. Jej postava Tara Carpenterová prežila udalosti poslednej časti, a zdá sa, že v tej ďalšej bude mať čo robiť, aby sa jej to podarilo znova. Podľa herečky bude nový vrah schovávajúci sa za maskou Ghostfacea zatiaľ najbrutálnejší z celej série. 

Vreskot 6 zrežírujú Matt Bettinelli-Olpin a Tyler Gillett, ktorí natočili aj piatu časť. Štúdio Paramount Pictures naplánovalo premiéru na 31. mája 2023. 

Vreskot 6 Scream 6
Zdroj: Paramount Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia