Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júna 2022, 10:30
Čas čítania 1:46
Dominik Vetrák

Netflix odhalil trailery pre seriály Resident Evil, Sandman či novú Rodinu Addamsovcov. Ohlásil aj 2. sériu All of Us Are Dead

FILMY A SERIÁLY NETFLIX RESIDENT EVIL SERIÁL NETFLIX
Uložiť Uložené

Sleduj nové trailery na očakávané seriály a filmy od Netflixu.

Streamovacia služba Netflix tento týždeň usporadúva udalosť Geeked Week. Počas neho odhalí množstvo trailerov a oznámení, z ktorých sme dostali už prvú dávku. Okrem trailerov sme sa dozvedeli, že juhokórejský zombíkovský seriál All of Us Are Dead dostane aj druhú sériu (pravdepodobne až v budúcom roku). 

Odporúčané
Ako sa natáčal film Top Gun: Maverick? Lietali herci skutočne v stíhačkách a ako natočili scény v kokpitoch? Ako sa natáčal film Top Gun: Maverick? Lietali herci skutočne v stíhačkách a ako natočili scény v kokpitoch? 5. júna 2022, 12:30

Potešíme aj fanúšikov seriálu What We Do in the Shadows. Ten dostane ešte minimálne tri ďalšie série. Naopak, smutnú správu máme pre fanúšikov seriálu Ted Lasso od streamovacej služby Apple TV+. Tretia séria bude zrejme posledná. 

Domov
Zdieľať
Diskusia