Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2022, 8:39
Čas čítania 0:32
Dominik Vetrák

V prvom traileri na Spider-Man: Across the Spider-Verse naháňa Milesa a Gwen armáda Spider-Manov

V prvom traileri na Spider-Man: Across the Spider-Verse naháňa Milesa a Gwen armáda Spider-Manov
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE
Uložiť Uložené

Film uvidíme v kinách už v lete 2023.

Sony Pictures a Marvel vydali prvý trailer pre animovaný film Spider-Man: Across the Spider-Verse. Ide o pokračovanie fantastického Spider-Man: Into the Spider-Verse. Dej sa posunie o niekoľko rokov a Miles Morales bude musieť čeliť svojmu doteraz najväčšiemu nepriateľovi. Pomôže mu s tým aj Gwen Stacy a Peter Parker, takže všetci traja hlavní Spider-Mani z jednotky. 

Odporúčané
Najlepšie lacné hry do 10 €: Dishonored, Portal 2 a herné pecky, ktoré si musíš doplniť do zbierky Najlepšie lacné hry do 10 €: Dishonored, Portal 2 a herné pecky, ktoré si musíš doplniť do zbierky 13. decembra 2022, 9:30

Okrem toho uvidíme desiatky až stovky nových Spider-Manov z alternatívnych dimenzií (všimnúť si si mohol aj Spider-Mana z hry Marvel’s Spider-Man od Insomniac Games pre PS4). Okrem klasického záporáka, ktorým bude The Spot, budeme počuť aj hlas Oscara Isaaca ako Spider-Mana 2099. Film má obsahovať viacero unikátnych animovaných štýlov, ktoré sa budú meniť podľa toho, v akej časti multivesmíru sa postavy budú nachádzať. 

Dvojka vyjde v kinách 2. júna 2023. Spider-Man: Beyond the Spider-Verse, tretia časť série, vyjde 29. marca 2024. 

Domov
Zdieľať
Diskusia