Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. novembra 2022, 9:45
Čas čítania 0:34
Tomáš Šusták

Česko Slovensko má talent vyhrala iba 16-ročná famózna speváčka zo Slovenska. Nikola bodovala s gitarou

NEWS SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Mladá speváčka bodovala piesňou z albumu Bolo nás jedenásť.

Jubilejný desiaty ročník šou Česko Slovensko má talent vyhrala speváčka Nikola Kusendová. Ovládla finále, ktoré sa konalo v sobotu večer, a domov si odnáša finančnú výhru vo výške 40-tisíc eur.

Mladá speváčka si vybrala ako svoju finálovú pieseň skladbu Za dedinou z legendárneho albumu Bolo nás jedenásť, ktorý debutoval v roku 1981.

Víťazka má zrejme v obľube staršie piesne, keďže v kastingových kolách bodovala so skladbou Čerešne od Hany Hegerovej a v semifinále zahviezdila Baladou o poľných vtákoch od Mira Žbirku.

Nikolu za jej finálové vystúpenie porota náležite pochválila. „Bolo to profesionálne vystúpenie,“ zhodnotila Marta Jandová. „Ak by ťa páni počuli, boli by na teba pyšní,“ polichotil jej Jakub Prachař. Porotkyňa Diana Mórová ju označila za anjela. 

O speváčkinom víťazstve rozhodli diváci, ktorí na znak podpory posielali hlasy vo forme SMS správ. „Chcem sa všetkým poďakovať za dôveru vo mňa,“ vyhlásila speváčka po finále. 

Domov
Zdieľať
Diskusia