Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2022, 16:57
Čas čítania 0:26
Dominik Vetrák

Adam Driver sa vo filme White Noise snaží udržať svoju rodinu pokope počas absolútneho šialenstva a ekologickej katastrofy

Adam Driver sa vo filme White Noise snaží udržať svoju rodinu pokope počas absolútneho šialenstva a ekologickej katastrofy
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY ADAM DRIVER WHITE NOISE
Uložiť Uložené

Netflix vydal podarený trailer na snímku White Noise, v ktorej Adam Driver uteká so svojou netradičnou rodinou pred ekologickou katastrofou.

White Noise je očakávaný film od Netflixu, ktorý nakrútil scenárista a režisér Noah Baumbauch. Toho môžeš poznať vďaka viacerým úspešným a kvalitným filmom, pričom jeho najpodarenejším kúskom je dráma Marriage Story. Očividne si počas jej výroby obľúbil herca Adama Drivera, ktorý hrá aj v jeho najnovšom filme. 

Odporúčané
RECENZIA: Andor je možno najlepší Star Wars seriál za 45 rokov. Ohurujúce scény v závere ešte nikto nenatočil kvalitnejšie RECENZIA: Andor je možno najlepší Star Wars seriál za 45 rokov. Ohurujúce scény v závere ešte nikto nenatočil kvalitnejšie 23. novembra 2022, 11:30

Stvárňuje Jacka Gladneyho, profesora v odbore štúdií Hitlera. Jack je manžel Babette a otec 4 detí. Dej zachytí jeho útrapy a radosti v momente, keď jeho mesto postihne katastrofa spojená s chemickým znečistením a on sa musí pokúsiť udržať svoju šialenú rodinu pokope.

Hlavné postavy stvárnia Adam Driver, Don Cheadle, Greta Gerwig a Jodie Turner-Smith. Premiéry snímky White Noise na Netflixe sa dočkáme 30. decembra. 

Domov
Zdieľať
Diskusia