Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. novembra 2022, 10:00
Čas čítania 3:27
Peter Vnuk

Black Friday 2022: Tu ušetríš aj stovky eur. Našli sme 5 najvýhodnejších vecí na doma v slovenských obchodoch

TECH HERNÉ KONZOLY KÁVA REPRODUKTORY A SLÚCHADLÁ SLÚCHADLÁ TELEVÍZORY TIPY A TRIKY VIANOCE VIANOČNÉ DARČEKY 2022
Uložiť Uložené

Nie je jednoduché odlíšiť obchodné triky od reálnych zliav. My sme prehľadali obchody a našli sme pre teba týchto 5 produktov do domácnosti, ktoré sa oplatí kúpiť.

V stredu sme sa pozreli na výpredajové vychytávky z Black Friday, ktoré si môžeš vziať na cestu. Tentokrát sme preverili ceny produktov, ktoré sú buď objemnejšie, alebo ich budeš využívať najmä v interiéri.

Na túru sa asi nevyberieš s kávovarom prehodeným cez rameno, ale 3D tlačiareň za dobrú cenu ti môže umožniť vstup do celkom nového sveta tlače, s hernými slúchadlami budeš asi sedieť pred monitorom doma a mohutná telka s rozlíšením 4K ti celkom isto spríjemní nielen vianočné sviatky.

Odporúčané
Vybrali sme naozajstné zľavy na 5 tech vychytávok z Black Friday. Tieto výpredaje sa skutočne oplatia Vybrali sme naozajstné zľavy na 5 tech vychytávok z Black Friday. Tieto výpredaje sa skutočne oplatia 23. novembra 2022, 16:30

Ceny platili v okamihu vzniku článku, určite sa môžu meniť z minúty na minútu a nebudú platiť po ukončení akciových ponúk, tak to vezmi na vedomie. Takisto si treba dať pozor na dátumy. Niektorí predajcovia majú ešte v rámci čierneho piatka ďalšie akcie, ktoré trvajú iba jeden deň.

A nezabudni si predplatiť Refresher+. Dá sa to aj za pár centov a dostaneš prístup k prémiovému obsahu, ktorý nikde inde nenájdeš. Dozvieš sa, čo kde výhodne kúpiť nielen pred Vianocami, a poradíme ti, na čo sa sústrediť skôr, než vytiahneš platobnú kartu.

1. Kávovar De'Longhi ECAM 250.33.TB Magnifica

Plnoautomatický stroj na espresso má 9,2 kilogramu, hĺbku 44 a na výšku 36 centimetrov. Mal by sa preto vojsť na bežnú kuchynskú linku. Ponúka štyri druhy prednastavených káv, ktoré možno vyrábať stlačením jedného tlačidla, takže sa netreba obávať zložitosti ovládania.

delonghi, kávovar, black friday
Zdroj: delonghi.com

Ak máš pri káve v obľube určitú špecifickú teplotu vody, môžeš si ju nastaviť. To isté sa týka aj intenzity vône. Prístroj ponúka možnosť namlieť si zrná z 250-gramovej nádoby v 13 stupňoch, ktoré má zabudovaný mlynček, a keď sa kávovar nepoužíva, sám sa vypne. Ešte nedávno bol tento model výrazne drahší, preto možno nastal správny čas si ho zaobstarať.

Zásobník vody má 1,8 litra, takže ti to bude stačiť na zopár kávičiek. Pochopiteľne, že nechýba ani odkvapkávacia tácka s vyberateľnou mriežkou. Tú stačí šupnúť do umývačky riadu a hygiena je zabezpečená.

Cena: 259,99 € z pôvodných 399,99 €
Odkaz na obchod Nay.sk

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 125634 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Že 3D tlačiareň sa dá kúpiť aj lacno.
  • Môže byť správna chvíľa na kúpu 4K televízora.
  • Herné slúchadlá s priestorovým zvukom nemusia byť len drahé.
  • Dostaneš tip na hernú konzolu, ktorá je v Black Friday lacnejšia.
Domov
Zdieľať
Diskusia