Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2022, 16:30
Čas čítania 3:30
Peter Vnuk

Vybrali sme naozajstné zľavy na 5 tech vychytávok z Black Friday. Tieto výpredaje sa skutočne oplatia

TECH AUDIO PRODUKTY MOBILY MODERNÉ TECHNOLÓGIE NOTEBOOKY REPRODUKTORY A SLÚCHADLÁ SLÚCHADLÁ SMARTFÓNY TELEVÍZORY TIPY A TRIKY VIANOCE VIANOČNÉ DARČEKY 2022
Uložiť Uložené

Vyznať sa v spleti ponúk počas výpredajov Black Friday nie je ľahké. Ostreľujú nás z každej strany a objektívne možno konštatovať, že v našich končinách nie sú ceny vždy skutočne výhodné.

Pozreli sme sa na ponuky slovenských e-shopov za teba a kritickým okom sme skonštatovali, čo sa oplatí kúpiť a nad čím môžeš pokojne mávnuť rukou. Ceny boli platné v okamihu vzniku článku, určite sa môžu meniť z minúty na minútu a nebudú platiť po ukončení akciových ponúk, treba sa ponáhľať.

Odporúčané
Nákupný poradca: Notebooky pre študentov Nákupný poradca: Notebooky pre študentov 30. októbra 2022, 12:30

Takisto si treba dať pozor na dátumy. Niektorí predajcovia majú ešte v rámci čierneho piatka ďalšie akcie, ktoré trvajú iba jeden deň. Fotky ber ako ilustračné, akciové ceny sa niekedy môžu týkať inej verzie produktu, než je na obrázku.

Napokon ti dáme tip, ako sa orientovať v ponukách Black Friday. V porovnávači cien Heureka pod každým produktom nájdeš graf s vývojom jeho priemernej a minimálnej ceny. Tam sa dozvieš, či ťa obchodník nezavádza a zľava je skutočná.

Pomôžu ti aj naše články, ktoré si môžeš predplatiť v Refresher+. Ide to už od pár centov a získaš prístup k exkluzívnemu obsahu, ktorý ti presne a úprimne poradí, čo vo svete technológií kupovať a čo nie.


1. Notebook Umax VisionBook N14G Plus

Áno, existujú aj mimoriadne lacné notebooky do 200 eur. Nečakaj žiadne zázraky, ide o stroj s Celeronom a 4 GB RAM, takže s vyplazeným jazykom a oroseným pomyselným čelom spĺňa požiadavku na plynulý chod Windows 10 Pro, ktorý má predinštalovaný.

notebook, black friday
Zdroj: umax.cz

Má však aj svoje výhody, čo stoja za úvahu. Napríklad 14,1“ full HD displej už možno použiť na prácu s textom. Nízka hmotnosť 1,3 kg, webkamera a rýchle flash úložisko s kapacitou 128 GB ho predurčujú do detských či menej náročných rúk a na každodenné nosenie.

Odporúčané
Ako na jar vyzdobiť terasu či balkón? Ako na jar vyzdobiť terasu či balkón? 18. apríla 2024, 11:30

Nebude to rýchlostný drak, ale teraz je v Alze skutočne veľmi lacný, pritom v škole, pri domácich úlohách či sledovaní Netflixu by sa mal osvedčiť. Grafika Intel UHD Graphics 600 takisto nie je žiadny rýchlik. Ide o tzv. integrovaný typ, ktorý ti zabezpečí všetko potrebné okrem herného výkonu. Pri tejto cene však nič výkonnejšie nemôžeme očakávať.

Cena: 145,90 € z pôvodných 181,90 €
Odkaz na obchod Alza.sk

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 125619 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Že aj v kategórii okolo 500 € kúpiš aktuálne notebook s i7čkou
  • Elektrokolobežka Aprilia môže byť teraz tvoja za zvýhodnenú cenu
  • Ktoré hodinky budú chrániť tvoje dieťa a pritom veľa nestoja
  • Spoznáš smartfón, ktorý je do 400 € a pritom má 144 Hz displej a iba 155 gramov
Domov
Zdieľať
Diskusia