Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2022, 21:49
Čas čítania 0:44
Jakub Paulík

Vo Wind River 2 budú vyšetrovať rituálne vraždy. Vráti sa Jeremy Renner a Elizabeth Olsen?

FILMY A SERIÁLY SPRÁVY ZO SVETA WIND RIVER 2
Uložiť Uložené

Znova sa vrátime do známej indiánskej rezervácie.

Kriminálny triler Wind River od Taylora Sheridana patril v roku 2017 medzi najlepšie filmy roka. Po približne piatich rokoch od premiéry dostáva zelenú jeho pokračovanie, píše Variety. O réžiu druhej časti nazvanej Wind River: The Next Chapter sa postará Kari Skogland, ktorá nakrútila seriál The Falcon and the Winter Soldier.

Vo filme z roku 2017 stvárnili hlavné úlohy Jeremy Renner a Elizabeth Olsen. V príbehu vystupovali ako stopár a agentka FBI spolupracujúci na vyšetrovaní vraždy v indiánskej rezervácii. Sheridanov triler mal vynikajúcu atmosféru a v kombinácii so skvelými hercami a zasneženým prostredím Wyomingu vyvolával v divákoch zimomriavky.

Scenár filmu napíšu Patrick Masset a John Zinman, ktorí stoja za filmami Friday Night Lights a Lara Croft: Tomb Raider. Do druhej časti sa vráti stopár Chip Hanson, ktorého stvárnil Martin Sensmeier. Dej bude zameraný na bližšie nešpecifikované rituálne vraždy, ktoré sa opäť budú dotýkať indiánskej rezervácie. 

Návrat Rennera a Olsen nie je vylúčený, no potvrdené informácie zatiaľ nemáme. Avšak vzhľadom na to, že sa bude príbeh odohrávať na rovnakom mieste a znova sa do veci zapojí FBI, minimálne s agentkou, ktorú hrala Olsen, by sme azda mohli rátať.

Anketa:
Páčil sa ti prvý Wind River?
Áno.
Nie.
Nevidel/nevidela som ho.
Áno.
92 %
514 Hlasov
Nie.
2 %
10 Hlasov
Nevidel/nevidela som ho.
6 %
34 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia