Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2022, 6:46
Čas čítania 0:32
Jakub Paulík

Tvoja hudba nie je „príliš černošská“, vyčítali Whitney Houston v mladosti. Trailer o jej živote ukazuje jej súboj so slávou

FILMY A SERIÁLY SPRÁVY ZO SVETA WHITNEY HOUSTON: I WANNA DANCE WITH SOMEBODY
Uložiť Uložené

Zosnulá legenda sa dočká životopisnej drámy od scenáristu Bohemian Rhapsody.

Približne desať rokov po smrti známej speváčky Whitney Houston si diváci budú môcť pozrieť životopisnú hudobnú drámu z jej života. Hlavnú rolu si vo filme zahrala Naomi Ackie, ktorú si mohol vidieť vo filmoch Lady Macbeth či Star Wars: The Rise of Skywalker.

Anketa:
Počúval/-a si Whitney Houston?
Dodnes ju počúvam.
Kedysi áno, dnes už veľmi nie.
Poznám iba zopár piesní.
Vôbec ju neregistrujem.
Dodnes ju počúvam.
48 %
Kedysi áno, dnes už veľmi nie.
3 %
Poznám iba zopár piesní.
42 %
Vôbec ju neregistrujem.
6 %

V príbehu biografickej snímky I Wanna Dance With Somebody uvidíme nielen jej zápolenie so slávou, ale tiež vzťahy s otcom či partnerom Bobbym Brownom. V traileri si môžeme všimnúť aj kritiku, s ktorou sa speváčka stretávala. V rádiu jej napríklad vyčítali, že jej hudba nie je „príliš černošská“.

Film režíroval Kasi Lemmons (Harriet) a scenár k nemu napísal Anthony McCarten (oscarový Bohemian Rhapsody s Rami Malekom). Okrem Naomi Ackie si vo filme zahrali herci ako Stanley Tucci, Tamara Tunie, Clarke Peters, Ashton Sanders, Nafessa Williams a ďalší. Slovenská premiéra je plánovaná na 22. december 2022.


Domov
Zdieľať
Diskusia