Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
4. novembra 2022, 12:36
Čas čítania 1:13
Dominik Vetrák

Anime zažíva najlepší mesiac v histórii. Ohúri ťa Chainsaw Man, finále Mob Psycho 100 či My Hero Academia

Anime zažíva najlepší mesiac v histórii. Ohúri ťa Chainsaw Man, finále Mob Psycho 100 či My Hero Academia
Zdroj: Funimation/Crunchyroll
FILMY A SERIÁLY ANIME SERIÁLY
Uložiť Uložené

Japonské štúdiá v súčasnosti vysielajú niekoľko úžasných anime seriálov.

Žáner anime nie je taký populárny, ako by si zaslúžil. Niekedy v ňom vyjdú ozajstné klenoty. Október 2022 bol pre tento žáner zlomový. Fanúšikov potešili premiéry niekoľkých veľmi očakávaných seriálov. Všetky seriály v tomto článku budú ich tvorcovia vysielať aj počas novembra a decembra. 

Odporúčané
10 TOP nových filmov a seriálov v novembri, ktoré nikdy nebudú na Netflixe 10 TOP nových filmov a seriálov v novembri, ktoré nikdy nebudú na Netflixe 31. októbra 2022, 11:30

Mob Psycho 100 – tretia, finálna séria

Mob a jeho partia kamarátov čelia v 3. sérii novým hrozbám, no dôležité miesto v deji má aj charakterový vývoj Moba. Anime sa zameriava na tínedžera Moba, ktorý ma psychické a telekinetické schopnosti a je jednou z najsilnejších bytostí na planéte. Využíva ho podfukár Reigen, s ktorým spoločne vyháňajú démonov a diablov.

Anime si zamiluješ už po niekoľkých epizódach. Nie je totiž iba o súbojoch s démonmi a záporákmki, ale aj o psychickom zdraví a charakteroch postáv, ktoré sa postupne vyvíjajú. 

Chainsaw Man – 1. séria

Slávna japonská manga sa konečne dočkala anime adaptácie, za ktorou stojí legendárne štúdio Mappa (Jujutsu Kaisen, Attack on Titan) a je to vidieť na kvalite animácií. V prvej sérii sme videli len minimum statických záberov a animácie postáv vyzerajú plynulejšie a anime je celkovo živšie.

Príbeh sleduje Denjiho, ktorý sa spojí s démonom a z tela mu vyrastú motorové píly, ktorými rozsekáva démonov v Japonsku. Denji je nadržaný mladý muž, ktorý žil celý život v biede a naraz je obklopený krásnymi ženami a chutným jedlom. Anime má vtipné postavy a skvelú akciu. 

My Hero Academia – 6. séria

Obľúbený seriál o hrdinoch a zločincoch so superschopnosťami si v šiestej sérii úspešne napravuje povesť po nie veľmi podarenej piatej sérii. V nových častiach bojujú hrdinovia z celého Japonska proti novej zločineckej organizácii. Šiesta séria je oveľa lepšia vďaka napínavej akcii a tomu, že sa neustále niečo deje.

My Hero Academia
Zdroj: Funimation

Nepochybujeme, že veľa fanúšikov majú aj anime seriály Bleach a Spy x Family. Obe začali svoje nové série a v oboch prípadoch to vyzerá na kvalitnú produkciu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia