Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2022, 11:30
Čas čítania 3:15
Dominik Vetrák

10 TOP nových filmov a seriálov v novembri, ktoré nikdy nebudú na Netflixe

FILMY A SERIÁLY PROGRAM AMAZON PRIME PROGRAM APPLE TV+ PROGRAM DISNEY+ PROGRAM HBO MAX PROGRAM STREAMINGOVÝCH SLUŽIEB
Uložiť Uložené

Toto sú najzaujímavejšie nové seriály a filmy, ktoré budú v novembri premiérovať na Apple TV+, Disney+ a HBO Max.

Po prehľade nových filmov a seriálov, ktoré v novembri uvidíme na Netflixe, je čas dať priestor aj ostatným streamingovým službám. Menovite ide o Amazon Prime Video, Apple TV+, HBO Max a Disney+.

Smutným prekvapením je, že HBO Max toho v novembri až tak veľa neponúkne. Na druhej strane Apple TV+ dokazuje, že tento rok právom ašpiruje na titul najlepšej streamingovej služby. 

Odporúčané
Netflix v novembri vysmeje konkurenciu aj kiná. Priprav sa na hromadu nových seriálov a filmov Netflix v novembri vysmeje konkurenciu aj kiná. Priprav sa na hromadu nových seriálov a filmov 28. októbra 2022, 18:00

Disney+

Zootopia+ – 9. november

Zootopia bol skvelý animovaný film, ktorý navyše štúdiu Disney zarobil aj poriadny balík peňazí. Je preto tak trochu nepochopiteľné, že pokračovanie neexistuje ani šesť rokov po premiére. V Disney na ňom pracujú, no asi to ešte potrvá, a tak sa fanúšikom snažia skrátiť čakanie šiestimi krátkymi animovanými filmami z tohto sveta, ktoré viac predstavia niektoré postavy z filmu, ale aj celkom nové.

The Guardians of the Galaxy Holiday Special – 25. november

Režisér a scenárista James Gunn plánuje uzatvoriť príbeh Strážcov galaxie v budúcoročnej, záverečnej časti trilógie. Ešte predtým si však tieto obľúbené komiksové postavy od Marvelu užijeme v špeciálnom krátkom filme s vianočnou atmosférou. 

Dej zobrazí udalosti po snímke Avengers: Endgame a Thor: Love and Thunder. Strážcovia galaxie majú problém. Ich líder Peter Quill alias Star-Lord je veľmi smutný, pretože nevie nájsť Gamoru. Ostatní členovia tímu sa ho rozhodnú potešiť, a tak unesú herca Kevina Bacona, ktorého Quill ako malý chlapec obdivoval (spomínal to úplne v prvej časti). 

Na Disney+ uvidíme aj film Disenchanted (18. november), pokračovanie milovaného fantasy Enchanted. Okrem toho vyjde 30. novembra prvá časť nového seriálu Willow, ktorý bude priamym pokračovaním deja z rovnomenného filmu z roku 1988. 

Apple TV+

Causeway – 4. november

Chválená festivalová dráma ťa zaujme najmä svojimi hviezdami. Hlavné roly stvárnili Jennifer Lawrence a Brian Tyree Henry, ktorý je známy zo seriálu Atlanta či marvelovky Eternals. Jennifer si zahrá vojačku, ktorá sa vracia domov s traumatickými zážitkami a potrebuje sa dať psychicky do poriadku. Má s tým však veľké problémy.

Domov
Zdieľať
Diskusia