Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2022, 16:17
Čas čítania 0:29
Dominik Vetrák

Ryan Reynolds a Will Ferrell ťa rozosmejú a roztancujú vo vianočnej komédii Spirited

Ryan Reynolds a Will Ferrell ťa rozosmejú a roztancujú vo vianočnej komédii Spirited
Zdroj: Apple TV+
FILMY A SERIÁLY RYAN REYNOLDS SPIRITED
Uložiť Uložené

Muzikálová komédia Spirited dorazí na Apple TV+ už 18. novembra 2022.

Muzikálová komédia Spirited pre celú rodinu vyjde na streamovacej službe Apple TV+ už 18. novembra a najnovší trailer ťa presvedčí o tom, že by si si ju mal pozrieť. Režisér Sean Anders (komédie Daddy’s Home 1 a 2) si pre nás pripravil viac lákadiel. V prvom rade tu máme Ryana Reynoldsa a Willa Ferrella v hlavných rolách. Môžeš sa teda pripraviť na nahláškovaný a dobre naladený film s charizmatickými hercami. 

Odporúčané
Kino v novembri: Návrat Black Panthera, hrôzostrašná vyvražďovačka v kuchyni či kanibal Timotheé Chalamet Kino v novembri: Návrat Black Panthera, hrôzostrašná vyvražďovačka v kuchyni či kanibal Timotheé Chalamet 2. novembra 2022, 10:30

Druhým lákadlom je príjemná vianočná atmosféra snímky. Film totiž nakrútili podľa knihy A Christmas Carol od Charlesa Dickensa.

Tretím lákadlom je fakt, že pôjde o muzikál, takže sa môžeme tešiť na viaceré hudobné a tanečné čísla. Z traileru sa zdá, že sa podarili. Okrem Reynoldsa a Ferrella vo filme uvidíme aj herečku Octaviu Spencer (Help).

Domov
Zdieľať
Diskusia