Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. novembra 2022, 6:29
Čas čítania 0:38
Dominik Vetrák

Netflix potvrdil 2. sériu Sandmana

Netflix potvrdil 2. sériu Sandmana
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX SANDMAN
Uložiť Uložené

Netflix je zrejme spokojný so sledovanosťou seriálu Sandman, ohlasuje 2. sériu.

Hollywoodsky magazín Deadline informuje, že Netflix potvrdil práce na 2. sérii seriálu Sandman. Prvá séria mala premiéru v auguste, dostala pozitívne hodnotenia od recenzentov a užili si ju aj diváci, ktorí z nej spravili hit. Neil Gaiman, tvorca komiksovej adaptácie, podľa ktorej Netflix seriál nakrútil, prezradil, že streamovací gigant 2. sériu hneď neohlási.

Odporúčané
Kino v novembri: Návrat Black Panthera, hrôzostrašná vyvražďovačka v kuchyni či kanibal Timotheé Chalamet Kino v novembri: Návrat Black Panthera, hrôzostrašná vyvražďovačka v kuchyni či kanibal Timotheé Chalamet 2. novembra 2022, 10:30

Podľa neho čakali na výsledky sledovanosti po prvom mesiaci od vydania. Vzhľadom na to, že 2. séria vznikne, môžeme predpokladať, že Netflix bol nakoniec s číslami spokojný. O 2. sérii nevieme vôbec nič. Ani to, kedy sa začne nakrúcať, ale neboli by sme prekvapení, keby sa na Netflix dostala až v roku 2024. 

Seriál sa zameral na Sandmana, vládcu ríše snov, ktorý prišiel o svoje cenné nástroje, bez ktorých stratil časť svojej moci. Popri ich hľadaní spoznal nových ľudí, zmenil svoje správanie a odrazil aj príchod veľkého nebezpečenstva. Ak máš rád fantasy príbehy odohrávajúce sa v temnom svete, Sandman ti možno učaruje, aj keď má pomalší rozbeh. 

Domov
Zdieľať
Diskusia