Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2022, 20:42
Čas čítania 0:31
Eduard Starkbauer

Trailer: Tvorcovia Dark sú späť s mysterióznym seriálom 1899. Jeho dej sa odohráva na zaoceánskom parníku

FILMY A SERIÁLY 1899 DARK NETFLIX
Uložiť Uložené

Osemdielny seriál sa na Netflixe objaví už 17. novembra.

Netflix predstavil trailer k očakávanému seriálu od tvorcov divácky i kritikou oceňovaného seriálu Dark. Novinku od Barana Bo Odara a Jantje Friese s názvom 1899 
uvidia diváci na platforme už 17. novembra.

Trailer sľubuje tajuplné zápletky, ktoré budú diváci sledovať počas 8 dielov. Viceprezidentka nemeckej pobočky Netflixu Katja Hofem podľa deadline.com seriál opísala ako „perfektný príklad nemeckej kreativity, ktorá dokázala vytvoriť úchvatné predstavenie, aké tu ešte nebolo“.

Mysteriózny seriál rozpráva príbeh posádky imigrantov, smerujúcich na parníku z Európy do New Yorku. Pasažieri rôznych národností objavia počas plavby na otvorenom mori inú loď, ktorá vraj stroskotala pred mnohými mesiacmi.

Trailer napovedá, že seriál bude dobová dráma s aspektmi trileru a hororu. Vďaka prítomnosti postáv z rôznych krajín bude navyše viacjazyčný. V hlavných rolách sa predstaví Emily Beecham alebo Andreas Pietschmann známy práve z Dark.

Domov
Zdieľať
Diskusia