Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. októbra 2022, 9:30
Čas čítania 4:46
Jana Chovancová

Toto sú najstrašidelnejšie ubytovania na Airbnb, z ktorých behá mráz po chrbte. V ktorom si vieš predstaviť noc?

Toto sú najstrašidelnejšie ubytovania na Airbnb, z ktorých behá mráz po chrbte. V ktorom si vieš predstaviť noc?
Zdroj: Unsplash/Ehud Neuhaus
ZAUJÍMAVOSTI BÝVANIE CESTOVANIE CESTOVNÝ RUCH HALLOWEEN STRAŠIDELNÉ DOMY
Uložiť Uložené

Ak chceš zažiť naozaj výnimočný Halloween so všetkým, čo k tomu patrí, pozri si tieto strašidelné ubytovania, ktoré ponúka Airbnb.

Prvého novembra sa v našom kalendári objavuje kresťanský Sviatok všetkých svätých, keď podľa tradície ľudia chodia na cintoríny, aby si uctili tých, ktorí medzi nami už nie sú. Okrem tohto sviatku je však najmä medzi mladými čoraz viac obľúbený Halloween. Oslavovalo ho ešte keltské obyvateľstvo Britských ostrovov, odkiaľ pochádza. Neskôr sa stal obľúbeným a expandoval nielen do Spojených štátov. Dnes ho oslavujú ľudia naprieč celým svetom.

Halloween sa spája s rôznymi tradíciami. Medzi najpopulárnejšie patrí vyrezávanie tekvice, ktorej väčšinou ľudia dávajú strašidelnú či veselú ľudskú podobu. Okrem toho sa deti, ale aj dospelí obliekajú do kostýmov a masiek, ktoré môžu stvárňovať známe osobnosti, vtipné či strašidelné bytosti. Mnohí zdobia aj svoje príbytky a menia ich na strašidelné domy.

Ak sa ti halloweenske zvyky páčia, no nechce sa ti prevrátiť dom hore nohami, máme pre teba riešenie. Spoločnosť Airbnb, ktorá svojim zákazníkom sprostredkúva prenájom ubytovania takmer na celom svete, ponúka širokú škálu ubytovaní. Dokonca aj pre tých, ktorí obľubujú staršie budovy, z ktorých múrov sála strach. A práve tým sa budeme venovať tentoraz.

halloween
Zdroj: Unsplash/Dillon Kydd/volně k užití

Pripravili sme pre teba zoznam najstrašidelnejších Airbnb ubytovaní v Európe, ktoré sú ideálne na strávenie konca októbra. Ak to už tento rok nestihneš, neváhaj a zabukuj si strašidelné ubytovanie na budúci Halloween. Refresher ti každý deň prináša kvalitný obsah z domova aj zo sveta, preto ak sa ti naša tvorba páči, podpor náš redakčný tím a staň sa členom klubu Refresher+.

Stredoveká veža v Toskánsku

Ubytovanie vo veži, ktorá je najstaršou budovou v centre stredovekého mesta Seggiano, ponúka svojim hosťom výnimočný zážitok. Nachádza sa v srdci Toskánska, ktoré je svetovo známe pre svoje kvalitné vína a tradičnú taliansku kuchyňu. Vychutnať si tam môžeš kvalitné mäso, olivový olej či lahodné víno.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 123484 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Aká je história zámočka Rensow v Nemecku.
  • Čo sa dialo v izbe hradu Craigstone, kde môžeš spať aj ty.
  • V dome z ktorého slávneho hororu môžeš stráviť niekoľko nocí.
Domov
Zdieľať
Diskusia