Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. októbra 2022, 18:32
Čas čítania 0:38
Dominik Vetrák

Alicent a Rhaenyra majú medzi sebou erotickú energiu. Emma D’Arcy tvrdia, že ich túžba asi do sexu neprerastie

FILMY A SERIÁLY HOUSE OF THE DRAGON
Uložiť Uložené

Jeden z tvorcov seriálu prezradil zaujímavé informácie o deji.

Nebinárna osoba Emma D’Arcy, ktorí hrajú postavu Rhaenyry Targaryen v seriáli House of the Dragon, povedali v rozhovore pre noviny The New York Times, že medzi ich postavou a Alicent Targaryen bolo citeľné sexuálne napätie. Ako oni, tak aj herečka Olivia Cooke (seriálová Alicent) sa zhodli, že sexuálna energia bola výraznejšia, keď boli postavy mladšie.

Odporúčané
Akú chorobu mal kráľ Viserys a v ktorých scénach herec Paddy Considine improvizoval? George R. R. Martin mu zložil veľkú poklonu Akú chorobu mal kráľ Viserys a v ktorých scénach herec Paddy Considine improvizoval? George R. R. Martin mu zložil veľkú poklonu 16. októbra 2022, 10:30

Zároveň sa však obe zhodli, že v súčasnosti je málo pravdepodobné, že ich vzťah prerastie v niečo fyzické. Vzájomnú túžbu vo vzťahu cítili aj mladšie herečky Milly Alcock a Emily Carey. Práve druhá menovaná to potvrdila v rozhovore pre Variety. 

K seriálu sa vyjadril aj autor kníh, podľa ktorých je príbeh House of the Dragon napísaný. George R. R. Martin si myslí, že na kompletné prerozprávanie príbehu Dance of the Dragons, a teda občianskej vojny v rode Targaryen, budú tvorcovia potrebovať štyri série s celkovo 40 epizódami. Niečo podobné už naznačila aj produkcia seriálu, takže je možné, že uvidíme ešte tri série a hlavný príbeh sa uzatvorí. 

House of the Dragon
Zdroj: HBO
Domov
Zdieľať
Diskusia