Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2022, 13:30
Čas čítania 4:19
Jana Chovancová

Ako zvládnuť long-haul let? Tipy a triky, ktoré ti spríjemnia cestovanie

Ako zvládnuť long-haul let? Tipy a triky, ktoré ti spríjemnia cestovanie
Zdroj: Josue Isai Ramos Figueroa / Unsplash
ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE CESTOVNÝ RUCH LIETADLO TIPY A TRIKY
Uložiť Uložené

„Och, tá Austrália. Chcem tam ísť, ale... čo sakra budem robiť vyše 20 hodín v lietadle?“ Ak ti tvoj hlas v hlave hovorí niečo podobné, prečítaj si vychytávky od cestovateľov a utíš ho.

Letecká doprava je považovaná za najbezpečnejšiu na svete. Štatisticky je pravdepodobnosť, že človek príde pre leteckú nehodu o život, nižšia ako 1 k 13 miliónom. To, prečo sa ľudia boja lietať, a či sa s tým dá niečo urobiť, sa dočítaš v tomto článku. Dnes sa však venujeme tipom a trikom, ako si lety lietadlom spríjemniť a urobiť ich čo najviac pohodlnými.

Long-haul lety trvajú viac ako sedem hodín. Za tento čas sa dá v bežnom svete stihnúť veľa, no v uzavretej tube s limitovaným priestorom sa zužuje aj okruh aktivít, ktoré sa dajú vykonávať. Opýtali sme sa preto prostredníctvom ankety na Instagrame ľudí, ktorí často lietajú, na ich overené vychytávky. Tvoja ďalšia cesta lietadlom môže byť práve vďaka týmto radám zážitkom, nie utrpením.

V Refresheri ti každý deň prinášame zaujímavé články z domova i zo sveta. Ak sa ti naša tvorba páči a chceš podporiť náš redakčný tím, staň sa členom klubu Refresher+.

Domov
Zdieľať
Diskusia