Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. októbra 2022, 13:58
Čas čítania 0:38
Dominik Vetrák

Will Smith uteká pred otrokármi v prvom filme od oscarovej facky. Má vôbec šancu na nomináciu na Oscara?

Will Smith uteká pred otrokármi v prvom filme od oscarovej facky. Má vôbec šancu na nomináciu na Oscara?
Zdroj: Apple TV+
FILMY A SERIÁLY EMANCIPATION WILL SMITH
Uložiť Uložené

Sleduj prvý trailer na akčný historický film Emancipation.

Štúdio Apple TV nakrútilo historický akčný film Emancipation s Willom Smithom ešte predtým, ako herec vyšiel na pódium počas oscarovej noci a vrazil facku moderátorovi Chrisovi Rockovi. Pri takýchto filmoch tvorcovia a ich štúdiá rátajú s tým, že majú veľké šance získať minimálne oscarové nominácie.

Odporúčané
Na čo zájdeš v októbri do kina? Nebude núdza o halloweensky horor, Dwayna Johnsona ani poriadne drámy Na čo zájdeš v októbri do kina? Nebude núdza o halloweensky horor, Dwayna Johnsona ani poriadne drámy 3. októbra 2022, 19:30

Ich situácia sa však skomplikovala, keďže Akadémia vykázala Willa Smitha z Oscarov na 10 rokov a je jasné, že voči nemu bude mať akési predsudky. Apple mohlo film odložiť, ale rozhodlo sa vydať ho ešte v decembri 2022, takže bude mať šancu byť nominovaný na Oscarov.

Will Smith v snímke Emancipation hrá otroka, ktorý v 19. storočí unikne svojim otrokárom a pripojí sa k armáde Severu (Union Army), ktorú vtedy viedol prezident Abraham Lincoln.

Na rozdiel od snímky 12 rokov otrokom vyzerá Emancipation ako akčnejší a dobrodružnejší film. Na streamovacej službe Apple TV+ ho uvidíme už 9. decembra. Režíroval Antoine Fuqua (The Magnificent Seven, Training Day) a okrem Smitha v dráme uvidíme aj Bena Fostera.

Domov
Zdieľať
Diskusia