Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2022, 8:00
Čas čítania 0:34
Jakub Paulík

Igor Matovič o bitke poslankýň: Romana je síce veľakrát naivná, ale Jana je zákerná a klame furt

POLITIKA IGOR MATOVIČ JANA BITTÓ CIGÁNIKOVÁ OĽANO ROMANA TABÁK SLOBODA A SOLIDARITA SME RODINA SPRÁVY Z DOMOVA STATUSY IGORA MATOVIČA
Uložiť Uložené

Každá poslankyňa má na konflikt vlastnú verziu.

Minister financií a expremiér Igor Matovič (OĽaNO) sa vyjadril ku kauze konfliktu medzi poslankyňami Romanou Tabák (najprv OĽaNO, teraz Sme rodina) a Janou Bittó Cigánikovou (SaS). Zatiaľ čo Cigániková tvrdí, že ju napadla Tabák, druhá poslankyňa prišla s vlastnou verziou, podľa ktorej sa iba bránila.

Igor Matovič sa statusom nepriamo zastal poslankyne Tabák, ktorá bola donedávna súčasťou jeho politickej strany. Tvrdí, že je síce „veľakrát naivná“, ale nie je klamárka, za ktorú skôr považuje Bittó Cigánikovú. „Jana je zákerná a klame furt,“ tvrdí Matovič.

Anketa:
Čej verzii dôveruješ?
Verzii Jany Bittó Cigánikovej.
Verzii Romany Tabák.
Neviem, počkám si na to, čo povie polícia.
Verzii Jany Bittó Cigánikovej.
30 %
137 Hlasov
Verzii Romany Tabák.
36 %
166 Hlasov
Neviem, počkám si na to, čo povie polícia.
34 %
159 Hlasov

O fyzickej potýčke poslankýň informovala na svojom Facebooku Jana Bittó Cigániková s tým, že na Romanu Tabák podáva trestné oznámenie. Uviedla, že ju Tabák ťahala za vlasy a udrela ju pravačkou do hlavy. Tabák sa bráni so slovami, že išlo o obranu a vraj na ňu Cigániková zaútočila podnapitá. Zároveň ju vyzvala, aby podstúpila test na drogy. Prípad aktuálne rieši polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia