Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
25. septembra 2022, 18:24
Čas čítania 0:48

Podnapitá na mňa zaútočila, nech podstúpi test na drogy, odkazuje Romana Tabák poslankyni Bittó Cigánikovej po konflikte v bare

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Poslankyňa Sme rodina sa vyjadrila k medializovanému incidentu.

Nebolo to tak, ako konflikt opísala Bittó Cigániková v statuse na Facebooku, tvrdí poslankyňa Romana Tabák. Vo svojom vyjadrení pre Nový Čas povedala, že sa iba stala obeťou fyzického útoku zo strany poslankyne SaS, mrzí ju, že jej vzápätí uštedrila úder, a Bittó Cigánikovej odpúšťa.

24. septembra 2022, 20:08 Čas čítania 1:24 Jana Bittó Cigániková podáva trestné oznámenie na Romanu Tabák za fyzické napadnutie, skončila na pohotovosti Jana Bittó Cigániková podáva trestné oznámenie na Romanu Tabák za fyzické napadnutie, skončila na pohotovosti

Tabák tvrdí, že na ňu Bittó Cigániková bezdôvodne zaútočila v „nepríčetnom stave“. „Zahnala sa na mňa po tvári, a ako sa zahnala druhýkrát, strhla mi z hlavy šiltovku a hodila ju do miestnosti. Ja som sa bránila. Mrzí ma, že som sa nechala vyprovokovať a uštedrila jej úder, po ktorom sa upokojila,“ opísala priebeh incidentu Tabák.

„Pevne dúfam, že vyhľadá terapeuta a absolvuje test na drogy,“ odkazuje Tabák poslankyni SaS. Bývalej tenistke sa nepáči, že Bittó Cigániková „vystrája v podnapitom stave a napáda ľudí“.

Podľa vlastných slov sa nemá čoho obávať, aj keď na ňu Bittó Cigániková podala trestné oznámenie. Ona konflikt súdne riešiť nebude, lebo vraj poslankyni SaS odpúšťa.

Prípadom sa už zaoberá polícia, ktorá však odmietla v tejto fáze vyšetrovania poskytnúť bližšie informácie. Svedok, ktorý sa vyjadril pre Nový Čas, uviedol len toľko, že podľa neho sa medzi poslankyňami strhla hádka, Bittó Cigániková následne Tabák zhodila šiltovku z hlavy a tá jej uštedrila slabšiu facku.

Domov
Zdieľať
Diskusia