Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
23. septembra 2022, 6:55
Čas čítania 1:05
Tímea Krauszová

Prvé recenzie na AirPods Pro 2 hlásia čistý zvuk, pohodlné používanie a lepšie blokovanie šumu. V predaji sú od 23. septembra

Prvé recenzie na AirPods Pro 2 hlásia čistý zvuk, pohodlné používanie a lepšie blokovanie šumu. V predaji sú od 23. septembra
Zdroj: Apple/propagační materiál
TECH APPLE MODERNÉ TECHNOLÓGIE SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Nová generácia ikonických slúchadiel je už v predaji.

Druhá generácia AirPods Pro je od 23. septembra oficiálne v predaji. Prví recenzenti chvália pohodlnosť, vyššiu kvalitu zvuku, lepšiu schopnosť blokovať šum, ako aj dlhšiu výdrž baterky. Ikonické slúchadlá majú cenu 299 eur.

Nová generácia airpodov

Po novom sa budú dať slúchadlá nabíjať aj nabíjačkou k Apple Watch, technologický gigant sľubuje tiež 6-hodinovú výdrž baterky na jedno nabitie. Antišum je až dvakrát silnejší než predtým a obal môžeš využiť aj ako reproduktor. Puzdro aj samotné slúchadlá zvládnu vodu a pot a slúchadlá sa dajú ovládať aj dotykom. Puzdro si môžeš zavesiť aj na kľúčenku či ho v rýchlosti nájsť pomocou funkcie Find My Location (ktorú používajú AirTagy).

airpods 2, apple, slúchadlá
Zdroj: Apple/propagační materiál

Podľa recenzie The Verge je rozdiel v blokovaní vonkajších zvukov citeľný. „Stále počujem kolegov, ak kráčajú priamo popri mojom stole, ale vo väčšine prípadov mi AirPods Pro zabezpečujú dostatok pokoja.“ Autor recenzie si pochvaľuje aj dochádzanie do práce, počas ktorého ho už ruch ulice neruší. Zvuk je podľa neho čistý, dynamický a najlepší spomedzi existujúcich AirPods.

Odporúčané
Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom 9. apríla 2024, 19:30

Novinka s dotykovým ovládaním hlasitosti – pohybom hore alebo dole ju môžeš meniť – je zas podľa recenzenta portálu Gizmodo trochu nedotiahnutá. Občas musel po slúchadle prstom potiahnuť viackrát, než sa hlasitosť zmenila, a je rozhodnutý do budúcna využívať aj naďalej príkazy Siri namiesto fyzického prepínania.

Iní recenzenti si však práve túto funkciu veľmi pochvaľujú, pretože z počúvania vytvára veľmi príjemnú skúsenosť. Patrick O’Roucke z portálu Mobile Syrup vraví, že senzory sú veľmi responzívne a fungujú dobre. 

Predpredaj slúchadiel sa spustil 9. septembra a od piatka 23. septembra postupne majiteľom ich nové AirPods Pro 2 prídu. Na Slovensku sa budú predávať za 299 eur. Pre viac článkov o produktoch spoločnosti Apple klikni sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia