Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Článok vznikol v mediálnej spolupráci s festivalom Uprising. 
28. augusta 2022, 16:00
Čas čítania 0:45

FOTORIPORT: Takto to vyzeralo na 15. ročníku festivalu Uprising plnom hudobných legiend

KULTÚRA UPRISING FESTIVAL
Uložiť Uložené

My sme boli pri tom.

Festival Uprising definitívne ukončil festivalové leto, a aj keď nás čaká pravdepodobne ešte veľa slnečných lúčov, išlo o veľkolepú rozlúčku so sériou nezabudbuteľných udalostí pod holým nebom. Spoločne sme oslávili už 15. ročník tohto festivalu, ktorý veľmi zdarným spôsobom kombinuje žánre podľa chuti návštevníkov. 

Za celý víkend sa už návštevníkom poďakovali aj organizátori festivalu. „Tento víkend bol nezabudnuteľný a z tejto energie budeme ešte dlho žiť. Ďakujeme každému z vás za vytvorenie tej najlepšej atmosféry, akú Uprising môže mať. Bol to víkend plný slnka, šťastných ľudí, priateľstva, lásky a skvelej hudby,“ napísali na Facebooku. 

Ako tomu býva počas búrlivého leta zvykom, počasie nikdy nie je pre festivaly pod holým nebom garantované na sto percent, tentoraz však vydržalo takmer do konca a zároveň umožnilo organizátorom hladko zabezpečiť stopercentnú bezpečnosť návštevníkov. „Silná búrka, našťastie, počkala, kým Dubioza Kolektiv dokončí svoju fantastickú šou, a po nej sme, bohužiaľ, museli ukončiť zvyšok hudobného programu. Napriek tomu dúfame, že ste si to s nami naplno užili,“ dodávajú organizátori. 

Odporúčané
UPRISING 2023: Dizzee Rascal ukázal vysokú školu rapu a Parov Stelar s kapelou rozprúdil krv v žilách (Report) UPRISING 2023: Dizzee Rascal ukázal vysokú školu rapu a Parov Stelar s kapelou rozprúdil krv v žilách (Report) 27. augusta 2023, 18:30

Refresher na tejto udalosti nemohol chýbať. Pozri si náš fotoriport a už čoskoro sa môžeš tešiť aj na reportáže a ankety z festivalu, ktorý je definíciou pohody a tolerancie. 

Uprising FestivalUprising FestivalUprising FestivalUprising Festival
Zobraziť galériu
(24)
Domov
Zdieľať
Diskusia