Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. septembra 2022, 12:30
Čas čítania 1:52
Dominik Vetrák

6 najlepších seriálov a filmov, ktoré v auguste vyšli na Netflixe: Toto sa oplatí pozerať

FILMY A SERIÁLY NAJLEPŠIE SERIÁLY NA NETFLIXE NETFLIX NETFLIX FILMY NETFLIX FILMY 2022 NETFLIX SERIÁLY
Uložiť Uložené

Netflix v auguste ponúkol celú plejádu zaujímavých filmov a seriálov. Bohužiaľ, tých skutočne kvalitných bolo len niekoľko.

Netflix každý mesiac vydá veľké množstvo filmov a seriálov. Nikto, kto má prácu a koníčky však nemá čas prelúskať sa tým všetkým. Aj preto sme dali dokopy výber toho najlepšieho, čo sa vidieť skutočne oplatí. Rovno ti však prezradíme, že nič také ako Day Shift s hercom Jamiem Foxxom tu nenájdeš. 

Odporúčané
RECENZIA: The Last uf Us: Part I (PS5) RECENZIA: The Last uf Us: Part I (PS5) 31. augusta 2022, 17:00

1. Woodstock 99: Trainwreck

Trojdielny seriálový dokument ťa prenesie do roku 1999, keď sa na opustenom newyorskom letisku konal obrovský hudobný festival Woodstock 99. Mal to byť festival plný zábavy, skvelej hudby a nezabudnuteľných zážitkov.

Na mieste sa malo stretnúť 250 tisíc, prevažne mladých ľudí, ktorí tam však rozpútali peklo. Nakoniec sa kúpali vo vlastných výkaloch. Mohli za to viaceré faktory, ktoré ti nechceme prezrádzať. Je ti však jasné, že organizátori absolútne zlyhali, keďže v pondelok ráno festival ľahol popolom.

2. Mo

Mohammedovi sme venovali aj vlastný článok. Seriál nás zaujal natoľko, že si myslíme, že si to zaslúži a rozhodne by mu malo dať šancu viac ľudí. Dej sleduje Mo a jeho rodinu, ktorá z Palestíny utiekla pred 20 rokmi a stále nemá víza ani azyl v USA.

Mo má problémy nájsť si pre to prácu a veľmi ľahko sa dostane do vážnych problémov, o ktorých klame celej rodine a ešte aj priateľke. Mo je skvelá dráma, ktorej tvorcovia vynikajúcim spôsobom využili aj komediálne prvky a rozprávačské postupy, takže sa dokážeš pobaviť aj na nesmierne napínavých scénach. 

3. Tekken: Bloodlines

Animované spracovanie Tekkenu je rozhodne najslabším kúskom z tohto článku, no aj tak je to podarený seriál, vďaka ktorému si nostalgicky zaspomínaš na detstvo. Vytvorili ho totiž na základe slávnej bitkárskej hernej série a hlavnou postavou je Jin Kazama. Toho čakajú súboje v turnaji Tekken, kde málokto pozná priateľa a niektorí oponenti sú schopní aj zabíjať. 

 

4. Sandman

Sandman dostával rozporuplné recenzie, no my sme si ho užili. Seriál je celkovo jemne nadpriemerný, no má množstvo úžasných a skvelo nakrútených scén a momentov, ktoré ho vyzdvihujú a robia z neho viac než podarenú adaptáciu slávneho komiksu.

Odporúčané
Veľké porovnanie streamingových služieb: Netflix, HBO či Disney, čo sa oplatí najviac a čo je najlacnejšie? Veľké porovnanie streamingových služieb: Netflix, HBO či Disney, čo sa oplatí najviac a čo je najlacnejšie? 21. apríla 2024, 9:30

Sandmana odporúčame vidieť každému fanúšikovi fantasy žánru. Vďaka sympatickým hercom, komplexnému deju a zaujímavému svetu kráľa snov si seriál užiješ. Len musíš vydržať aspoň do druhej-tretej časti. Začiatok seriálu je totiž najslabší. 

5. Carter 

Ak máš chuť na skvelo nakrútený akčný film, Carter ťa veľmi poteší. Ázijskí tvorcovia sa zaskveli kamerou a strihom, no počítačové efekty, ako aj príbeh a dialógy už nie sú také kvalitné. Ak sa na to ale pripravíš, nebude to až také veľké sklamanie a budeš si môcť užiť adrenalínovú akciu, ktorá ti miestami pripomenie také pecky, ako Crank či Hardcore Henry. Tvorcovia snímku vytvorili štýlom, vďaka ktorému to vyzerá, že nemá žiadny strih. 

6. DOTA

Tretia séria animovaného seriálu DOTA podľa slávnej videohry sa zase raz podarila. Ak máš rád fantasy animované seriály, kde sa nešetrí brutálnou akciou a smrteľnými príšerami, DOTA sa ti bude páčiť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia