Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. augusta 2022, 6:39
Čas čítania 0:36
Dominik Vetrák

House of the Dragon dostal najväčšiu reklamnú kampaň v dejinách. HBO stojí neuveriteľných 100 miliónov dolárov

House of the Dragon dostal najväčšiu reklamnú kampaň v dejinách. HBO stojí neuveriteľných 100 miliónov dolárov
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY HBO MAX HBO SERIÁLY HOUSE OF THE DRAGON PROGRAM HBO MAX
Uložiť Uložené

HBO nenecháva nič na náhodu a do najnovšieho fantasy seriálu vráža extrémne množstvo peňazí.

Filmový magazín Deadline prichádza so správou, že televízna spoločnosť HBO minula na reklamnú kampaň pre fantasy seriál House of the Dragon cez 100 miliónov dolárov. Je to najviac v histórii HBO, keďže tak veľa peňazí nevrazili do žiadneho iného seriálu či HBO, minimálne čo sa ich samostatnej propagácie týka. 

Odporúčané
Filmy do hodiny a pol. Toto je 10 najlepších filmov, ktoré zhltneš expresne rýchlo Filmy do hodiny a pol. Toto je 10 najlepších filmov, ktoré zhltneš expresne rýchlo 20. augusta 2022, 14:30

Server Variety pritom v apríli tohto roka priniesol informáciu, že nakrútenie a dokončenie prvej, 10-dielnej série stálo HBO 200 miliónov dolárov. Dokopy tak HBO minulo na prvú sériu cez 300 miliónov dolárov. V tomto prípade je pekne vidieť, že hollywoodske štúdia a filmové či seriálové spoločnosti musia niekedy na reklamu minúť polovicu toho, čo minú na výrobu filmov a seriálov a v niektorých prípadoch je to aj viac. 

To, že sa táto investícia vyplatila, sme ti potvrdili v našich dojmoch z prvej epizódy, ktorú sme videli už pred niekoľkými dňami. Na streamovacej platforme HBO Max oficiálne vychádza už v pondelok 22. 8. nad ránom.

House of the Dragon
Zdroj: HBO
Domov
Zdieľať
Diskusia