Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
24. júla 2022, 9:00
Čas čítania 2:49
Dominik Vetrák

Avengers 5 a Avengers 6 uvidíme naraz v roku 2025. Marvel odhalil veľkolepú budúcnosť svojich filmov a seriálov

Avengers 5 a Avengers 6 uvidíme naraz v roku 2025. Marvel odhalil veľkolepú budúcnosť svojich filmov a seriálov
Zdroj: Marvel
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: KANG DYNASTY AVENGERS: SECRET WARS MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Fanúšikovia Marvelu majú práve Vianoce. Marvel odhalil dátumy premiér očakávaných filmov a seriálov.

Štúdio Marvel v spolupráci s Disney oznámilo na Comic-Cone v San Diegu množstvo filmových a seriálových noviniek o svojich komiksových projektoch. Hneď na úvod šéf Marvel Studios Kevin Feige oznámil, že štvrtá fáza marvelovského sveta (MCU) sa skončí seriálom She-Hulk a filmom Black Panther: Wakanda Forever. Inými slovami, skončí sa ešte tento rok. Fázy 4 – 6 sa volajú Multiverse Saga (fázy 1 – 3 sa volali Infinity Saga).

Odporúčané
10 najočakávanejších hier do konca roka 2022 10 najočakávanejších hier do konca roka 2022 23. júla 2022, 9:30

Fáza 4

Filmy

Black Widow 
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
Eternals 
Spider-Man: No Way Home
Doctor Strange in the Multiverse of Madness 
Thor: Love and Thunder 
Black Panther: Wakanda Forever

Seriály
WandaVision
The Falcon and the Winter Soldier
Loki
What If...?
Hawkeye
Moon Knight
Ms. Marvel
She-Hulk: Attorney at Law

Fáza 5 

Ant-Man and the Wasp: Quantumania – 17. február 2023

Secret Invasion (seriál) – jar 2023

Guardians of the Galaxy – 5. máj 2023

Echo (seriál) – leto 2023

2. séria Loki (seriál) – leto 2023

The Marvels – 28. júl 2023

Ironheart (seriál) – jeseň 2023

Blade – 3. november 2023

Agatha: Coven of Chaos (seriál) – 2023/2024

Daredevil: Born Again (18-dielny seriál) – jar 2024

Captain America: New World Order – 3. máj 2024

Thunderbolts – 26. júl 2024

Fáza 6 

Fantastická štvorka – 8. november 2024
Avengers: The Kang Dynasty – 2. máj 2025
Avengers: Secret Wars – 7. november 2025

Marvel ešte v šiestej a zrejme aj v piatej fáze neodhalil viacero seriálov a filmov. Spomeňme napríklad Deadpool 3, seriál Armor Wars či trojku Doctora Strangea. Zaujímavé je aj to, že v roku 2025 uvidíme rovno dva Avengers filmy, a to navyše len s polročnou prestávkou medzi premiérami. V septembri sa koná akcia D23 od spoločnosti Disney, na ktorej Marvel ohlási ďalšie plány. 

Odporúčané
RECENZIA: Madame Web je najslabšia komiksovka za posledné roky RECENZIA: Madame Web je najslabšia komiksovka za posledné roky 15. februára 2024, 16:30

Animované projekty 

Za hranými projektami nezaostávajú ani tie animované. Marvel už pred dvoma rokmi začal budovať svoju animovanú divíziu, z ktorej postupne vznikne viacero animovaných seriálov. Prvým bol What If?, ktorý skúmal alternatívne dimenzie a príbehy zobrazoval z iných uhlov pohľadu. Seriál sa dočká druhej série, ktorú uvidíme začiatkom roka 2023. Tvorcovia zároveň potvrdili, že už robia na tretej sérii. 

Spider-Man: Freshman Year bude animovaný seriál o živote Petra Parkera z čias, keď len objavoval svoje schopnosti. Zobrazí udalosti pred snímkami Captain America: Civil War, no je pravdepodobné, že pôjde o alternatívneho Spider-Mana z inej dimenzie.

Príbeh bude súčasťou MCU (Marvel Cinematic Universe), akurát sa zrejme nebude odohrávať v dimenzii 616, v ktorej sa odohrávajú všetky filmy a seriály od Marvel Studios. To, že v MCU existujú viaceré dimenzie s úplne inou históriou, hrdinami a vývojom dôležitých udalostí, sme sa dozvedeli v snímke Doctor Strange: In the Multiverse of Madness.

Odporúčané
Marvel chce oživiť pôvodných Avengerov v novom filme. Nedarí sa im a trápi ich zlá kvalita filmov a seriálov Marvel chce oživiť pôvodných Avengerov v novom filme. Nedarí sa im a trápi ich zlá kvalita filmov a seriálov 2. novembra 2023, 11:00

Spider-Man bude v animovanom seriáli bojovať s takými zloduchmi ako Unicorn, Scorpion, Tarantula, Butane, Dr. Otto Octavius, Carmilla Black, Rhino, Speed Demon či  Chameleon. Súčasťou seriálu budú aj Harry a Norman Osbornovci a herec Charlie Cox nahovorí hrdinu Daredevila, ktorý bude Spider-Manovi pomáhať. Okrem neho sa Spidey spojí aj s Doctorom Strangeom.

Spider-Man: Freshman YearsSpider-Man: Freshman YearsSpider-Man: Freshman YearsSpider-Man: Freshman Years
Zobraziť galériu
(5)

X-Men 97 je pokračovanie slávneho animovaného seriálu X-Men z rokov 1992 – 1997. Prvá séria bude priamo nadväzovať na príbeh pôvodného seriálu a uvidíme ju na jeseň 2023. Nasledujúci rok zrejme uvidíme aj druhú sériu. Tím X-Men bude v seriáli viesť Magneto.

X-Men
Zdroj: Marvel Studios
X-Men
Zdroj: Marvel Studios
X-Men
Zdroj: Marvel Studios

Po vynikajúcej zombie epizóde z What If? sa určite veľa divákov poteší, že zombíci dostanú rovno celý seriál s názvom Marvel Zombies. Navyše nebude pre deti, keďže dostal ohodnotenie TV-MA, čo je ako R pri filmoch, takže by ho mali vidieť iba dospelí. Znamená to brutálne akčné scény s množstvom krvi či nadávok.

Hrdinovia Yelena Belova, Katy Chen, Kate Bishop, Red Guardian, Death Dealer, Kamala Khan, Shang-Chi a ďalší budú v seriáli bojovať so zombíkovskými verziami hrdinov ako Hawkeye, Ghost, Captain Marvel, Wanda, Okoye či Captain America s polovicou tela. Zdá sa, že ide o rovnakú zombíkovskú apokalypsu a svet ako v spomínanej zombíkovskej epizóde seriálu What If?

Marvel animované seriály Zombie
Zdroj: Disney Marvel Studios
Marvel animované seriály Zombie
Zdroj: Disney Marvel Studios
Domov
Zdieľať
Diskusia