Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
24. júla 2022, 8:15
Čas čítania 0:37
Dominik Vetrák

Emotívny trailer na Black Panther: Wakanda Forever odhaľuje Namora a nástupcu Chadwicka Bosemana

Emotívny trailer na Black Panther: Wakanda Forever odhaľuje Namora a nástupcu Chadwicka Bosemana
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER
Uložiť Uložené

T’Challa bude mať vo filme dieťa a Wakanda bude vo vojne s Namorom a jeho podmorským svetom.

Štúdio Marvel odhalilo prvé zábery z očakávaného komiksového filmu Black Panther: Wakanda Forever. Teaser trailer je veľmi emocionálny, keďže v ňom cítiš absenciu herca Chadwicka Bosemana a jeho postavy Black Panthera.

Chadwick totiž nečakane zomrel ešte pred natáčaním snímky. Tvorcovia museli kompletne zmeniť príbeh, no zdá sa, že sa im to podarilo.

Odporúčané
Tom Cruise: kontroverzný scientológ, posledný akčný hrdina Hollywoodu a úžasný herec, ktorý navždy zmenil akčný žáner Tom Cruise: kontroverzný scientológ, posledný akčný hrdina Hollywoodu a úžasný herec, ktorý navždy zmenil akčný žáner 24. júla 2022, 9:30

Trailer je nielen emocionálny, ale aj plný úžasných záberov vodného sveta nového hrdinu Namora. Práve on bude hlavným „záporákom“ snímky. Namor (ktorého hrá Tenoch Huerta) vyhlási Wakande vojnu po tom, čo Wakanda ochraňuje Riri Williams alias Ironheart. Práve jej prístroje spôsobujú v oceánoch problémy, čo sa nepáči Namorovi – kráľovi vôd (v podstate je to marvelovská verzia Aquamana). 

Black Panther 2 dorazí do kín v novembri tohto roka. Snímku režíroval Ryan Coogler a vrátia sa takmer všetci herci z jednotky okrem Daniela Kaluyu (musel si vybrať medzi nakrútením Black Panther 2 alebo trileru Nope) a Chadwicka Bosemana. Rátame však s tým, že budeme počuť minimálne jeho hlas. 

Domov
Zdieľať
Diskusia