Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júla 2022, 16:12
Čas čítania 0:23
Tímea Krauszová Ivan Koribanič

FOTORIPORT: Takto vyzeral Dúhový Pride 2022

REFRESHER DÚHOVÝ PRIDE 2023 LGBT+
Uložiť Uložené

Refresher tím prináša fotoreportáž z bratislavského Dúhového Pridu. Takto prebiehal pochod za rovnosť.

V sobotu sa vo viacerých mestách na Slovensku konal Dúhový Pride. Podujatie, ktoré podporila aj prezidentka Zuzana Čaputová, sme monitorovali od jeho otvorenia cez príhovory až po samotný pochod. Rozprávali sme sa s účastníkmi aj s vystupujúcimi na pódiu a naša kamera zachytila atmosféru v Starom Meste.

Pride sa do ulíc Bratislavy vrátil po dvoch rokoch a mesto sa vyfarbilo dúhovými vlajkami aj transparentmi, ktoré vyzývajú na rešpektovanie menšín a inakosti. Pozri si galériu a zisti, ako to dnes na Pride vyzeralo. Pre viac informácií o Dúhovom Pride vrátane rozhovoru s organizátorom anketou z ulíc či videoreportáže klikni sem.

Samotný pochod začal krátko pred pol treťou.Medzi účastníkmi nechýbali rôznorodé transparenty.Pohľad z pódia na zaplnené Hviezdoslavovo námeste.Pochod sprevádzala aj bubnujúca skupina.
Zobraziť galériu
(19)
Domov
Zdieľať
Diskusia