Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2022, 11:03
Čas čítania 0:28
Dominik Vetrák

Jamie Lee Curtis poľuje na Michaela Myersa. Trailer pre Halloween Ends sľubuje finálny súboj dobra proti zlu

Jamie Lee Curtis poľuje na Michaela Myersa. Trailer pre Halloween Ends sľubuje finálny súboj dobra proti zlu
Zdroj: Universal
FILMY A SERIÁLY HALLOWEEN ENDS
Uložiť Uložené

Sleduj prvý trailer pre Halloween Ends, údajne poslednú časť v sérii Halloween.

Hollywoodske štúdio Universal vydalo prvý trailer pre Halloween Ends, údajný posledný film v sérii Halloween. Ten má podľa tvorcov rozdeliť divákov na viacero táborov, takže niektorým sa nebude páčiť smer, akým sa vybrali. Na internete nájdeš viacero rôznych špekulácií a údajných leakov, takže asi ani nemá význam rozoberať si dej, keďže tvorcovia údajne v traileri zavádzajú a film bude o niečom nečakanom. 

Odporúčané
Tieto filmy chce vidieť každý. Pozrieme si ich ešte tento rok a len v kinách Tieto filmy chce vidieť každý. Pozrieme si ich ešte tento rok a len v kinách 18. júla 2022, 14:30

Minimálne sa v ňom však dočkáme ďalších súbojov medzi Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) a Michaelom Myersom. Laurie je na Mikea pripravená a urobí všetko pre to, aby ho konečne zabila a ochránila tak seba aj svoju rodinu. 

Halloween Ends režíroval David Gordon Green, ktorý nakrútil aj predošlé dve časti. Premiéry v kinách sa dočkáme 14. októbra 2022. 

Domov
Zdieľať
Diskusia