Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
15. júla 2022, 17:00
Čas čítania 0:45
Richard Balog

Spoločná kolekcia značky Dior a Travisa Scotta je v predaji po odklade pre smrti návštevníkov na raperovom festivale

Spoločná kolekcia značky Dior a Travisa Scotta je v predaji po odklade pre smrti návštevníkov na raperovom festivale
Zdroj: Dior
MÓDA DIOR TRAVIS SCOTT
Uložiť Uložené

Produkty z mužskej kolekcie určenej na obdobie jar/leto 2022 sú dostupné v online obchode módneho domu.

Travis Scott je späť po minuloročnej tragédii na vlastnom festivale Astroworld, na ktorom zomrelo desať návštevníkov v dôsledku davovej hystérie. Vedenie módneho domu Dior uviedlo do predaja ich spoločné produkty, ktoré boli súčasťou mužskej kolekcie určenej na obdobie jar/leto 2022. Pôvodne mali byť dostupné ešte minulý rok. 

Jeden z najpopulárnejších interpretov za poslednú dekádu v rámci spolupráce s Kimom Jonesom upravili ikonické modely či vzory francúzskej značky. Napríklad textilnú tkaninu so vzorom Toile de Jouy zmenili na vzor s potlačou Toile de Cactus alebo motív Dior Oblique dostal nápis Cactus Jack Oblique.

Odporúčané
10 najlepších párov tenisiek z prvej polovice roku 2022. V zbierke ich nemá každý 10 najlepších párov tenisiek z prvej polovice roku 2022. V zbierke ich nemá každý 14. júla 2022, 17:30

Tieto originálne grafiky nájdeš na ready-to-wear modeloch oblečenia aj na doplnkoch vrátane šatky, klobúku, ruksaku alebo známej kabelky. Tenisky Dior B713 sú inšpirované svetom skejtbordingu a sú pretkané odvážnymi detailmi a symbolickým podpisom CD Diamond.  

Kolekciu s názvom Cactus Jack, ktorá obsahuje takmer 170 produktov, nájdeš v online obchode Dior. Ceny sa pohybujú v rozmedzí od 150 eur za metalickú sponu na tenisky až po 8 000 eur v prípade cestovnej tašky s monogramom značky. 

V prípade záujmu o kúpu príliš dlho nerozmýšľaj, keďže jednotlivé produkty sa predávajú veľmi rýchlo a v ponuke resellerov ich nájdeš s niekoľkopercentnou maržou. 

DiorDiorDiorDior
Zobraziť galériu
(10)
Domov
Zdieľať
Diskusia