Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júna 2022, 7:25
Čas čítania 0:30
Viktor Kniš

Prichádza horúce peklo, na Slovensku bude dnes 37, zajtra až 38 stupňov Celzia. V týchto okresoch platia najvyššie výstrahy

NEWS POČASIE
Uložiť Uložené

S výnimkou regiónu Vysokých Tatier bude v stredu medzi 14.00 až 18.00 h platiť výstraha pred horúčavami na celom území SR.

Na juhu Slovenska môže teplota v stredu v popoludňajších hodinách dosiahnuť až 37 stupňov Celzia. Upozorňuje na to Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ), ktorý konkretizuje napríklad okresy Komárno, Levice, Veľký Krtíš, Krupina, Lučenec, Rimavská Sobota, Revúca, ale i Košice, Michalovce, Trebišov či Sobrance.


S výnimkou regiónu Vysokých Tatier bude v stredu medzi 14.00 až 18.00 h platiť výstraha pred horúčavami na celom území SR. V južnej polovici krajiny to bude zvýšená výstraha druhého stupňa s očakávanými popoludňajšími teplotami 35 až 36, niekde i 37 stupňov Celzia.

V severných okresoch, v ktorých bude platiť výstraha pred horúčavami prvého stupňa, očakávajú meteorológovia najvyššie teploty na úrovni 33 až 34 stupňov Celzia.

počasie
Zdroj: SHMÍÚ


Ešte teplejšie má byť vo štvrtok, v posledný júnový deň, keď má na juhu vystúpiť teplota až na 38 stupňov Celzia.

počasie
Zdroj: SHMÍÚ
Domov
Zdieľať
Diskusia