Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júna 2022, 21:22
Čas čítania 0:32
Jakub Paulík

V horore Smile prichádza s úsmevom smrť. Dá sa pred ňou utiecť?

FILMY A SERIÁLY HORORY Z LESA SMILE SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Po samovražde pacientky začne hlavnú hrdinku prenasledovať neznáme zlo.

Lekárka Rose Cotterová (Sosie Bacon) prijme pacientku, ktorá vo svojom okolí vidí neustále sa usmievajúcich ľudí. Po krátkom terapeutickom rozhovore dievčina pred lekárkou spácha samovraždu. Cotterová je týmto hrozivým zážitkom otrasená, no čoskoro zistí, že jej hrozí nebezpečie.

Aj ona totiž vo svojom okolí začala pozorovať ľudí s desivými úsmevmi a zdá sa, že jej hrozí smrť. Hororová novinka Smile od Paramount Pictures nám vo veľkej miere pripomína horor Truth or Dare. Aj v tomto prípade tvorcovia stavili na to, že ľudský úsmev môže byť niekedy skutočne odpudivý a hrôzostrašný.

Film režíroval a scenár k nemu napísal málo známy Parker Finn, pre ktorého ide o celovečerný debut. V snímke Smile si ďalej zahrajú herci ako Rob Morgan, Kyle Gallner, Jessie T. Usher, Kal Penn či Caitlin Stasey. Slovenská premiéra je plánovaná na 29. septembra 2022.

Anketa:
Čo vravíš na úsmevy v horore Smile?
Sú desivé.
Sú smiešne.
Sú desivé.
72 %
Sú smiešne.
28 %
Domov
Zdieľať
Diskusia