Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júna 2022, 16:26
Čas čítania 0:40
Jakub Paulík

Členovia LGBT komunity v horore od Blumhousu podstúpia konverznú terapiu. Ich „liečbu“ však naruší maskovaný vrah

FILMY A SERIÁLY HORORY SPRÁVY ZO SVETA THEY/THEM
Uložiť Uložené

Konverzná terapia nebude pre hlavných hrdinov tým najväčším problémom.

Produkčná spoločnosť Blumhouse (The Purge, Split, Get Out) prichádza s ďalším originálne pôsobiacim hororom. Ústredným motívom filmu je skupina tínedžerov patriacich do LGBT komunity, ktorí sa z rôznych dôvodov dostali do kempu, kde majú podstúpiť konverznú terapiu.

Trailer však naznačuje, že na nich bude v chate v lese okrem desivého vedúceho Owena Whistlera (Kevin Bacon) čakať aj neznámy vrah. O scenár a réžiu They/Them sa postaral na Oscara trikrát nominovaný scenárista John Logan (Gladiátor, Letec, Hugo a jeho veľký objav), uvádza The Indie Wire

John Logan, ktorý je sám homosexuál, mal podľa vlastných slov odjakživa slabosť pre horory a filmové postavy, ktoré sa niečím odlišujú a nezapadajú do bežnej spoločnosti. Od detstva chcel preto natočiť horor, ktorý bude oslavovať queer komunitu.

Medzi hlavnými postavami sa ukáže nonbinárna osoba Jordan (Theo Germaine), transrodová žena Alexandra (Quei Tann), homosexuál Toby (Austrin Crute), bisexuálka Veronica (Monique Kim), lesba Kim (Anna Lore), gay Stu (Cooper Koch) a ďalší. Premiéra hororu je plánovaná na 5. augusta a film bude exkluzívne dostupný na streamovacej platforme Peacock.

Anketa:
Čo povieš na They/Them podľa traileru?
Super, teším sa.
Možno tomu dám šancu.
Nič moc, nemám záujem.
Super, teším sa.
35 %
Možno tomu dám šancu.
39 %
Nič moc, nemám záujem.
26 %
Domov
Zdieľať
Diskusia