Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah článku vznikol v spolupráci so spoločnosťou Arvin & Benet.
15. júna 2022, 15:30
Čas čítania 0:44
Richard Balog

Loft v industriálnom štýle s bazénom na streche. Takto bude vyzerať bývanie v bývalej fabrike v Záhorskej Bystrici

Loft v industriálnom štýle s bazénom na streche. Takto bude vyzerať bývanie v bývalej fabrike v Záhorskej Bystrici
Zdroj: Arvin & Benet
KULTÚRA ARCHITEKTÚRA ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY ARVIN & BENET BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Ak túžiš po netradičnom a výnimočnom koncepte bývania s vysokými stropmi, loft je správnou voľbou.

Bývanie, po akom túžia tisíce ľudí, môže byť teraz tvoje. Realitná kancelária Arvin & Benet predáva loft v industriálnom štýle s bazénom na streche v Záhorskej Bystrici, ktorý spĺňa najvyššie štandardy. 

Developerský projekt sa nachádza v bývalej fabrike Kablo a vďaka revitalizácii existujúceho objektu koncept znižuje emisie o 30 percent. Developer myslel pri tvorbe návrhov na všetky aspekty kvalitného bývania a výsledok stojí za to. 

Odporúčané
Bývanie s historickým charakterom v modernom dizajne. Bonusom sú Vysoké Tatry v pozadí    Bývanie s historickým charakterom v modernom dizajne. Bonusom sú Vysoké Tatry v pozadí 6. júna 2022, 13:30

Ak túžiš po netradičnom koncepte bývania, loft predstavuje ideálnu voľbu. Ide o typ nehnuteľnosti, ktorá sa vyznačuje štedrým otvoreným priestorom s industriálnym vzhľadom, s priznanou konštrukciou a s odhaleným murivom. Takýto priestor je určený pre ľudí s fantáziou, ktorí radi kombinujú výrazné interiérové prvky a solitéry so surovým minimalistickým štýlom. 

Presne taký je aj loft s úžitkovou plochou 116,7 štvorcového metra vrátane terasy, ktorá ponúka výhľady na panorámu okolitej prírody. Zariadiť si ho môžeš podľa seba alebo v spolupráci s architektmi, ktorí lofty milujú. 

Viac informácií nájdeš na webovej stránke realitnej kancelárie a teraz si vychutnaj galériu vizualizácií vrátane pôdorysu loftu so svetelnou výškou v galérii na úrovni 5 metrov. Veríme, že projekt bude vyzerať rovnako dobre aj po dokončení prác. 

Green LoftGreen LoftGreen LoftGreen Loft
Zobraziť galériu
(7)
Domov
Zdieľať
Diskusia