Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah článku vznikol v spolupráci so spoločnosťou Arvin & Benet.
6. júna 2022, 13:30
Čas čítania 0:54
Richard Balog

Bývanie s historickým charakterom v modernom dizajne. Bonusom sú Vysoké Tatry v pozadí

Bývanie s historickým charakterom v modernom dizajne. Bonusom sú Vysoké Tatry v pozadí
Zdroj: Arvin & Benet
KULTÚRA ARVIN & BENET VYSOKÉ TATRY
Uložiť Uložené

Našli sme byt snov pre mladých ľudí v pôvodnej mestskej časti Popradu.

Nových developerských projektov, ktoré majú dušu aj atmosféru, je ako šafranu a o to viac oceňujeme polyfunkčný bytový dom Beňovský apartment. Nachádza sa v srdci Sobotského námestia v pôvodnej mestskej časti Popradu s názvom Spišská Sobota. 

Ide o výnimočné dielo v renesančnom štýle, ktoré je národnou kultúrnou pamiatkou a kombinuje historický charakter s prémiovým moderným dizajnom. Vďaka spolupráci s realitnou kanceláriou Arvin & Benet sa pozrieme do dvojizbového bytu, ktorý je ako stvorený pre mladých ľudí s láskou pre pekné veci. 

Odporúčané
Takto vyzerá letné sídlo s výhľadom na more za 2 milióny eur. Nachádza sa 15 minút od Dubrovníka    Takto vyzerá letné sídlo s výhľadom na more za 2 milióny eur. Nachádza sa 15 minút od Dubrovníka 31. mája 2022, 17:30

Nehnuteľnosť má úžitkovú plochu 54 štvorcových metrov a ponúka nadštandardné vybavenie vrátane kvalitných dubových podláh, spotrebičov od značky Miele alebo De Dietrich či vstavaných nábytkov od lokálnych výrobcov. Architekti sa vyhrali so vzhľadom celého interiéru do najmenších detailov. 

Byt má pôdorys v tvare písmena L a jednoduché, veľmi praktické dispozičné riešenie. Z chodby človek vstúpi do obývacej miestnosti, ktorá je oddelená od kuchynskej časti stenou s umelým kozubom a s menším posedením. Nočná zóna v podobe spálne je nepriechodná a má rozlohu približne 10 štvorcových metrov. 

K bytu patrí aj komunitná záhrada a parkovacie miesto v súkromnom priestore. Cena je 162 000 eur a zahŕňa všetky poplatky aj servis spojený s prevodom nehnuteľnosti. 

Lokalita Spišskej Soboty poskytuje možnosť spoznávania  historickej časti s množstvom pamiatok a v neposlednom rade aj výhľad na Vysoké Tatry. Viac detailných informácií nájdeš na webovej stránke realitnej kancelárie Arvin & Benet. 

PopradPopradPopradPoprad
Zobraziť galériu
(9)
Domov
Zdieľať
Diskusia