Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Obsah článku vznikol v spolupráci so spoločnosťou Svoboda & Williams.
31. mája 2022, 17:30
Čas čítania 0:54
Richard Balog

Takto vyzerá letné sídlo s výhľadom na more za 2 milióny eur. Nachádza sa 15 minút od Dubrovníka

Takto vyzerá letné sídlo s výhľadom na more za 2 milióny eur. Nachádza sa 15 minút od Dubrovníka
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA CHORVÁTSKO SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Dvojpodlažná vila ponúka moderný interiér s úžitkovou plochou 320 štvorcových metrov.

Chorvátsko je plné luxusných nehnuteľností, ktoré ponúkajú dokonalý únik z reality, ale aj zaujímavú investičnú príležitosť. Dnes sa presunieme do južnej Dalmácie, kde stojí letné sídlo ako vystrihnuté z časopisov o kvalitnej architektúre. 

Stojí 2 milióny eur a budúcim majiteľom ponúkne interiér s úžitkovou plochou 320 štvorcových metrov, vybavenie v modernom štýle, pokojnú atmosféru a výhľad na more. Vzhľadom na veľkosť domu a atraktívnu polohu blízko mesta Dubrovník môže ísť o nehnuteľnosť vhodnú na prenájom počas letnej sezóny. 

Odporúčané
Majstrovské dielo s ultramoderným dizajnom. Nazri do vily s vyhrievaným bazénom na pobreží Istrie    Majstrovské dielo s ultramoderným dizajnom. Nazri do vily s vyhrievaným bazénom na pobreží Istrie 22. mája 2022, 10:30

Architekti interiér domu rozvrhli do dvoch podlaží s rovnakou veľkosťou. Spodnú časť tvorí otvorený priestor s kuchyňou, jedálňou a obývacou miestnosťou, z ktorej vedie vstup na priestrannú terasu. Vonkajší priestor má vyhrievaný bazén aj polohovateľné ležadlá na opaľovanie. Súčasťou interiéru je tiež posilňovňa a sauna s vírivkou. 

Vrchné podlažie je nočnou zónou s trojicou spální so samostatnými kúpeľňami a s druhou terasou. Dom má veľkoformátové okná od podlahy po strop, vďaka ktorým do jednotlivých izieb preniká množstvo svetla. Bonusom sú výhľady na morskú hladinu kedykoľvek počas dňa. 

Architekti použili pri realizácii svojich návrhov len kvalitné materiály a produkty z dielní renomovaných výrobcov. Stavili na kombináciu tmavých a svetlých prvkov, pričom interiér pôsobí veľmi nadčasovo. 

Vila sa nachádza blízko pláže a medzinárodné letisko je vzdialené približne 30 minút jazdy autom. Viac detailných informácií o tomto letnom sídle snov nájdeš na webovej stránke realitnej kancelárie Svoboda & Williams, ktorá zabezpečuje predaj. 

Južná DalmáciaJužná DalmáciaJužná DalmáciaJužná Dalmácia
Zobraziť galériu
(25)
Odporúčané
Výnimočný projekt nájomného bývania v obľúbenej časti Prahy. Mesačný nájom stojí od 700 eur Výnimočný projekt nájomného bývania v obľúbenej časti Prahy. Mesačný nájom stojí od 700 eur 24. mája 2022, 18:30
Domov
Zdieľať
Diskusia