Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
13. júna 2022, 16:30
Čas čítania 2:24
Ema Stanovská

Red Hot Chili Peppers u nás jedli v arabskom bistre a reštaurácii Irin. Obslúžila ich fanúšička, ktorá mala vytetované ich logo

GASTRO BRATISLAVA GASTRO BRATISLAVA GASTROPRIEMYSEL OSOBNOSTI RED HOT CHILI PEPPERS
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Členovia Red Hot Chili Peppers doslova „prepadli“ majiteľov dvoch bratislavských reštaurácií. Pýtali sme sa ich, ako to vyzeralo počas návštevy slávnych hudobníkov.

Americká rocková skupina Red Hot Chili Peppers uplynulý víkend prvýkrát zavítala na Slovensko. V nedeľu 12. júna vystúpila pred davom fanúšikov na novom hudobnom festivale Lovestream, ktorý sa konal na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave.

V nedeľu si mohol členov legendárnej kapely stretnúť v centre hlavného mesta. Basgitarista Flea, vlastným menom Michael Peter Balzary, pridal na svoj Instagram až deväť fotografií z bratislavských ulíc a očividne ho zo všetkého najviac uchvátili naše dvere a brány.

Kapela zavítala aj do dvoch bratislavských reštaurácií – luxusnej reštaurácie Irin, ktorú vedie šéfkuchár Lukáš Hesko, a arabského bistra Arabeska, ktoré otvoril Palestínčan Hasan Naser spolu so svojou dcérou Khairieh Naserovou.

Šéfkuchára Irin sme sa opýtali, za akých okolností členovia kapely navštívili jeho reštauráciu. Lukáš Hesko nám prezradil, že prišli bez rezervácie. „Iba sa z ničoho nič objavili a ja som si v tom momente povedal: Panebože, nemám dosť mäsa a nemám ich kde usadiť.“ Personál vzácnej návšteve napokon našiel stôl na rohu pod balkónom. 

Odporúčané
Dcéra Borisa Kollára odchádza do Indie za frajerom: Jeho dom má 70-členný personál, súkromný wellness, kurty aj kino (Rozhovor) Dcéra Borisa Kollára odchádza do Indie za frajerom: Jeho dom má 70-členný personál, súkromný wellness, kurty aj kino (Rozhovor) 28. marca 2024, 12:30

Členovia kapely nechceli celé degustačné menu, ale len štyri chody. „Chceli mäso, minimum sacharidov a bezlaktózové jedlo. Mali náš chlieb, rybu s rebarborou a citrónovou penou, hovädzie rib eye so zeleninou a špargľu. Celý čas pili nealkoholické šťavy.“

Domov
Zdieľať
Diskusia