Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júna 2022, 18:26
Čas čítania 0:44
Ema Stanovská

Film Jurassic World: Dominion láme špecifický rekord. Má najhoršie recenzie z celej série

Film Jurassic World: Dominion láme špecifický rekord. Má najhoršie recenzie z celej série
Zdroj: Universal Pictures US
NEWS FILMY A SERIÁLY JURASSIC WORLD 3: DOMINION
Uložiť Uložené

Na stránke Rotten Tomatoes má film momentálne len 38 percent z 219 recenzií.

Záverečný tretí diel série o Jurskom svete Jurassic World: Dominion sľuboval veľkolepé zakončenie niekoľkoročnej kapitoly. Mnohí odborníci predpovedali, že sa stane najväčším kasovým trhákom letnej filmovej sezóny. Krátko po premiére sa však ukázalo, že to tak zrejme nebude.

Podľa portálu Screen Crush získal film najhoršie recenzie v histórii celej série Jurský park a Jurský svet. Recenzie na Dominion sa stále objavujú, ale zatiaľ sú prevažne zlé. Na stránke Rotten Tomatoes má film momentálne 38 percent z 219 recenzií. To je zhruba o desať percent menej, ako mal prvý Jurský park alebo Jurský svet. 

Hodnotenia na Rotten Tomatoes sú pritom zvyčajne najlepšie na začiatku a časom pomaly klesajú.

Jurassic World: Dominion.
Jurassic World: Dominion. Zdroj: Universal Pictures US

Portál Screen Crushaj konštatuje že najzvláštnejšia vec na novom Jurskom svete je, že nielenže neodpovedá na ústrednú otázku, ako by mohlo ľudstvo koexistovať s dinosaurami, ale sa o to ani nepokúša. Namiesto toho dejovú líniu rýchlo zvrtne na ďalší príbeh odvážnych hrdinov utekajúcich pred desivými dinosaurami.

Odporúčané
Anya Taylor-Joy: Tajne sa vydala za známeho rockera, napadli ju v Cannes a napriek šikane pre výzor sa stala modelkou aj herečkou Anya Taylor-Joy: Tajne sa vydala za známeho rockera, napadli ju v Cannes a napriek šikane pre výzor sa stala modelkou aj herečkou 26. apríla 2024, 9:30

Najväčším kasovým trhákom sa tak zrejme nestane, musel by navyše nejakým spôsobom poraziť film Top Gun: Maverick, ktorý má skvelé recenzie a láme rekordy.

Prečítaj si aj našu recenziu k tomuto filmu.

Domov
Zdieľať
Diskusia