Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júna 2022, 7:16
Čas čítania 1:29
Adam Novosad

Johnny Depp predáva NFT portrét svojej dcéry, ktorej cez tvár napísal slovo „mlčanie“. Vraj jej vyčíta, že ho na súde nepodporila

NEWS JOHNNY DEPP JOHNNY DEPP VS. AMBER HEARD
Uložiť Uložené

Záujem o hercovu NFT kolekciu vzrástol po vynesení rozsudku v súdnom spore s Amber Heard.

Johnny Depp predáva NFT svojej dcéry Lily-Rose, s ktorou mal odjakživa blízky vzťah, ale počas súdneho procesu s Amber Heard čelila nenávistným komentárom zo strany hercových fanúšikov, informuje Buzzfeed News.

Depp už v januári ohlásil vlastnú NFT kolekciu Never Fear Truth, ktorá obsahuje hercom maľované portréty rodinných príslušníkov, priateľov aj osobných hrdinov.

„Moje pôsobenie na trhu s NFT sa ešte iba začína,“ vyhlásil herec v čase, keď svoju kolekciu predstavil. Po vynesení rozsudku v súdnom spore s Amber Heard sa nezvýšil len záujem o kolekciu, ale aj cena jednotlivých kúskov.

Lily-Rose Depp, hercova dcéra, sa na verejnosti svojho otca počas nedávno skončeného súdneho procesu nijako nezastala, nevyjadrila mu podporu a nepridala ani jeden príspevok na Instagrame, v ktorom by ho obraňovala, čo časť fanúšikov vnímala ako jej zradu a zbabelosť.

Odporúčané
10 zaujímavostí o Johnnym Deppovi, o ktorých si (možno) nevedel 10 zaujímavostí o Johnnym Deppovi, o ktorých si (možno) nevedel 9. júna 2022, 9:30

Herec však vždy tvrdil, že s dcérou majú blízky vzťah. Keď Amber Heard prvýkrát v roku 2016 vyšla na verejnosť s obvineniami proti hercovi, Lily-Rose sa svojho otca verejne zastala v príspevku na Instagrame. „Môj otec je ten najmilší človek, akého poznám, nikdy nebol ničím iným ako skvelým otcom pre môjho malého brata aj mňa. Každý, kto ho pozná, by povedal to isté,“ napísala vtedy.

Na sociálnych sieťach sa teraz začalo špekulovať, či sa vzťah herca s dcérou nenaštrbil. Indíciou by mohla byť práve maľba z NFT kolekcie, ktorou Depp zachytil Lily-Rose. Herec tvrdí, že všetky kúsky z kolekcie majú „zachytávať odrazy osobnosti jednotlivcov“.

Odporúčané
KOMENTÁR: Malé víťazstvo Johnnyho Deppa KOMENTÁR: Malé víťazstvo Johnnyho Deppa 2. júna 2022, 10:30

Na portrét svojej dcéry herec napísal slová „silence. exile. cunning“, ktoré v preklade znamenajú „mlčanie. exil. prefíkaná“, k čomu Depp pripísal vetu „slová strácajú na sile“. Tieto tri slová má herec vytetované na ľavej ruke a pochádzajú z knihy od básnika Jamesa Joycea.

Ľudia na sociálnych sieťach však fakt, že Depp slová napísal na dcérinu tvár, vnímajú ako znamenie, že herca mrzí, ako sa zachovala v posledných mesiacoch a že namiesto verejnej podpory zostala ticho. Ani samotný Johnny Depp, ani dcéra Lily-Rose sa doteraz k významu slov a fráz z NFT kolekcie nevyjadrili.

Domov
Zdieľať
Diskusia