Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2022, 15:09
Čas čítania 1:12
Eduard Starkbauer

Julia Garner z Ozarku si zahrá Madonnu v životopisnom filme. Speváčka si ju vybrala spomedzi veľkej konkurencie

FILMY A SERIÁLY MADONNA OZARK
Uložiť Uložené

Známa herečka zaujala popovú ikonu viac ako Florence Pugh, Odessa Young či Alexa Demie.

Hviezda úspešného seriálu Ozark Julia Garner si s najväčšou pravdepodobnosťou zahrá v novom životopisnom filme rolu popovej hviezdy Madonny. V hre boli podľa The Guardian aj iné herecké kandidátky, predovšetkým Florence Pugh, Odessa Young či Alexa Demie zo seriálového hitu HBO Euphoria. Juliu Garner si mala vybrať sama Madonna.

Film, ktorý má vyrozprávať príbeh sedemnásobnej držiteľky Grammy, si speváčka bude aj režírovať. So scenárom jej pomáhal aj hollywoodsky scenárista Diablo Cody. Madonna oznámila zámer zvečniť vlastnú hudobnú aj filmovú kariéru do celovečerného hraného filmu už v roku 2020. 

„Chcem predstaviť neuveriteľnú cestu, na ktorú ma zobral život ako umelkyňu, hudobníčku, tanečníčku a ľudskú bytosť, čo sa chce presadiť v tomto svete... Mnoho inšpiratívnych príbehov ostáva nevypovedaných, a kto to dokáže lepšie ako ja sama? Je pre mňa nutné podeliť sa o vzrušujúcu cestu životom vďaka vlastnému hlasu a vízii.“

Predchádzajúci pokus o sfilmovanie života speváčky pod menom „Blond Ambition“ stroskotal v roku 2017 po tom, ako sa Madonne nepáčil scenár. Popová ikona vtedy povedala: „Nikto nevie, čím som si prešla a čo som videla. Svoj príbeh môžem povedať len ja. Každý iný, kto sa o to pokúsi, je šašo a šarlatán. Prečo by Universal Studios natočili film založený na scenári, ktorý je plný lží???“ 

Odporúčané
RECENZIA: 4. séria Ozarku RECENZIA: 4. séria Ozarku 2. mája 2022, 13:30

Životopisný film bude jej tretím počinom v úlohe režisérky po komediálnej dráme Filth and Wisdom a W. E. z roku 2012. Julia Garner sa okrem seriálu Ozark preslávila aj životopisnou rolou v Inventing Anna, kde stvárnila podvodníčku Annu Sorokin.

Mohlo by ťa zaujímať:
Najlepšie romantické filmy s množstvom humoru, ale aj sexu, ktoré nájdeš na Netflixe
10 najlepších filmov s českým a slovenským dabingom, ktoré si môžeš pozrieť na Netflixe
KVÍZ: 15 ťažkých otázok o Harrym Potterovi, na ktoré poznajú správnu odpoveď len niektorí fanúšikovia
 
Domov
Zdieľať
Diskusia