Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti CCC.
26. mája 2022, 17:00
Čas čítania 1:51
Sponzorovaný obsah

Si módny nadšenec? Ako člen Klubu CCC môžeš využívať výhody prispôsobené tvojmu štýlu a potrebám

Si módny nadšenec? Ako člen Klubu CCC môžeš využívať výhody prispôsobené tvojmu štýlu a potrebám
Zdroj: CCC
MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

Tvoje nákupy ti postupne otvárajú čoraz viac benefitov.

Ak rád sleduješ aktuálne trendy, v tom prípade oceníš členstvo v Klube CCC. Čo môžeš očakávať? Módna inšpirácia, výhody a zľavy sú v podstate každému ušité na mieru, to znamená, že všetko je prispôsobené tomu, čo vyhľadávaš a nakupuješ. Najvernejší členovia, môžu využívať výhody, nad rámec bežne dostupných benefitov, ako napríklad dodatočné zľavy a pozvánky na eventy pre módnych nadšencov

Aby si sa mohol stať súčasťou Klubu CCC stačí si stiahnuť appku, ktorá je kompatibilná s Android, iOS a Huawei alebo sa prihlás prostredníctvom webu. Nemusíš riešiť vybavovanie plastovej karty, ktorá by ti v peňaženke zbytočne prekážala, všetky tvoje údaje a informácie o bodoch máš uložené virtuálne. Členstvo v Klube CCC je navyše absolútne bezplatné.

Stiahni appku na Android | iOS 
CCC
Zdroj: CCC

Krok po kroku k atraktívnejším výhodám

Nie je to len o nakupovaní za lepšie ceny, ale aj o zážitku z módy celkovo. Klub CCC ponúka niekoľko typov členstva, v každom je iná kombinácia zliav a benefitov. Aktuálni členovia už mali šancu využiť nakupovanie so známymi stylistami či Vianočné pečenie. Tento rok si CCC nachystalo niekoľko zaujímavých podujatí, viac informácií však prezradia neskôr. 

viac informácií

Aktívni členovia vždy získajú viac

Za nákupy v predajni CCC alebo na www.ccc.eu zbieraš body, ktoré sa postupne premenia na úrovne, vďaka ktorým odomykáš prístup k čoraz zaujímavejším módnym ponukám. Členovia Klubu CCC môžu dosiahnuť tri úrovne v závislosti od hodnoty svojich bodov - Standard, Silver a Gold.

Každý člen začína na úrovni Standard a jednotlivé nákupy ho približujú k vyššiemu levelu. Už v rámci úrovne Standard majú všetci členovia klubu garanciu predĺženej 30 dňovej lehoty na vrátenie tovaru aj bez preukazovania sa dokladom o kúpe. Ďalšou z výhod v tejto úrovni je bezplatná doprava tovaru z eshopu už pri nákupe nad 15 € a pravidelná narodeninová zľava z nákupu vo výške 10 %.

CCC
Zdroj: CCC

K lákavým benefitom sa dostaneš na úrovniach Silver a Gold, pretože využívaš zľavy aj k iným partnerom (Dedoles, Benu Lekáreň, Marionnaud, Optika Mania či News & Media Holding). Na nákupoch takto dokážeš ušetriť až desiatky eur

staň sa členom

Silver garantuje v CCC predĺženie lehoty na vrátenie tovaru na 60 dní bez preukazovania sa dokladom o kúpe. Čaká ťa aj pravidelný narodeninový darček v podobe zľavy 20 % na celý nákup, bezplatné doručenie online objednávok nad 15 € a tiež 3 personalizované zľavy.

Najzaujímavejšie výhody ponúka úroveň Gold. Ako člen klubu v úrovni Gold si užiješ balíček 6 personalizovaných výhod, narodeninový darček v podobe zľavy 30 % na celý nákup a poťeší ťa tiež predĺžená lehota na vrátenie tovaru 120 dní bez potreby preukazovania sa dokladom o nákupe. Online objednávky sú pre členov klubu v úrovni Gold zadarmo bez ohraničenia sumou do počtu 5 objednávok ročne.

Láka ťa členstvo v Klube CCC? Neváhaj a nainštaluj si aplikáciu CCC alebo sa zaregistruj na www.ccc.eu. Staneš sa tak členom módnej komunity a budeš si užívať množstvo výhod.
CCC
Zdroj: CCC
Domov
Zdieľať
Diskusia