Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. mája 2022, 7:12
Čas čítania 0:49
Dominik Vetrák

Predátori lovia vo filme Prey Indiánov. Sleduj prvé zábery z nového filmu zasadeného 300 rokov do minulosti

Predátori lovia vo filme Prey Indiánov. Sleduj prvé zábery z nového filmu zasadeného 300 rokov do minulosti
Zdroj: Disney/20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY PREDÁTOR PREY
Uložiť Uložené

Snímku uvidíme na Hulu už v auguste tohto roka.

Spoločnosti Disney a 20th Century Fox vydali prvé zábery z očakávaného filmu Predátor: Prey (predtým zvané Skull). Ide o reštart filmovej série, ktorý nás zavedie 300 rokov do minulosti, keď Predátor zavítal na našu planétu vôbec po prvýkrát.

Sledovať budeme Predátora loviaceho Indiánov na území Ameriky. Lenže ako vidíš, oponovať vyspelému Predátorovi s lukom a so šípmi je samovražda, o čom sa postavy vo filme rýchlo samy presvedčia.

Odporúčané
Hollywoodski zaľúbenci, ktorí ťa prekvapia. O vzťahoch týchto hercov vie len málokto Hollywoodski zaľúbenci, ktorí ťa prekvapia. O vzťahoch týchto hercov vie len málokto 16. mája 2022, 14:30

Bohužiaľ, teaser trailer je krátky, a tak film nevieme veľmi dobre odhadnúť. Režíroval ho však Dan Trachtenberg, ktorý natočil 10 Cloverfield Lane či jednu epizódu seriálu Black Mirror. Išlo o kvalitné počiny. 

V centre diania sa ocitne lovkyňa Naru, ktorá je nesmierne zručná v tom, čo jej ide najlepšie – stopovanie, bojovanie a zabíjanie svojej koristi. Po tom, čo nájde telá svojich mŕtvych kamarátov, sa rozhodne nebezpečnú šelmu vyhľadať sama, lenže zo šelmy sa stane mimozemský predátor. Premiéra snímky na streamovacej službe Hulu sa uskutoční 5. augusta.



Mohlo by ťa zaujímať:
Smutné citáty o láske: slová, ktoré ti možno pomôžu prekonať sklamanie
Najväčšie mýty o chudnutí s expertom: Dá sa schudnúť len z brucha? Je lepšie cvičiť, alebo menej jesť? Koľko alkoholu môžeš vypiť?
72 hodín v Bratislave: zisti, kam do prírody, na dobré jedlo a za umením v hlavnom meste
Domov
Zdieľať
Diskusia