Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2022, 14:30
Čas čítania 5:44
Dominik Vetrák

Hollywoodski zaľúbenci, ktorí ťa prekvapia. O vzťahoch týchto hercov vie len málokto

FILMY A SERIÁLY HERCI HOLLYWOOD
Uložiť Uložené

Toto je 10 hollywoodskych párov, o ktorých nie každý vedel, že spolu chodia a majú deti.

Hollywood je plný tajomstiev, či už ide o skutočné zárobky filmov, alebo o hollywoodske vzťahy. Herci sa niekedy neradi prezentujú na verejnosti, aby im paparazzovia a novinári dali pokoj, keďže médiá často zasahujú do súkromných životov osobností a celebrít. Práve z toho dôvodu ťa možno prekvapia niektoré dvojice z tohto článku.

Ak sa ti páčia naše pohľady do zákulisia Hollywoodu a chceš si o filmových a seriálových osobnostiach prečítať viac článkov, podpor nás a staň sa členom klubu Refresher+.

Odporúčané
O čom bude film Avengers 5? Proti komu a čomu budú hrdinovia bojovať? O čom bude film Avengers 5? Proti komu a čomu budú hrdinovia bojovať? 11. mája 2022, 12:30

1. Eva Mendes (Rýchlo a zbesilo) a Ryan Gosling (Blade Runner 2049)

Herci si svoj vzťah nechávajú pre seba a len zriedkakedy poskytnú nejaký rozhovor o tom, ako sa ľúbia. Iskra medzi nimi preskočila počas natáčania snímky The Place Beyond the Pines (2011), v ktorej si obaja zahrali. Poznali sa už predtým a Gosling navrhol režisérovi, aby do filmu obsadil Evu Mendes. 

V roku 2014 sa im narodila dcéra Esmeralda. Gosling sa neskôr vyjadril, že pre neho neexistuje žiadna iná žena ako Eva, ktorú považuje za dokonalú. V roku 2016 sa im narodilo druhé dieťa – Amada –, a to len niekoľko dní po tom, čo Eva pochovala svojho brata, ktorý zomrel na rakovinu. Povedala, že to bolo neuveriteľne emotívne a srdcervúce obdobie. 

Keď herec vyhral Zlatý glóbus za svoju rolu v muzikáli La La Land, uctil si Evinho brata a poďakoval sa jej za podporu, bez ktorej by cenu podľa vlastných slov nevyhral.

2. Daniel Craig (James Bond) a Rachel Weisz (Múmia)

Herci sa spoznali, keď natáčali film Dream House (2011), kde hrali manželský pár. Ich herecká kolegyňa Rachel Fox neskôr prezradila, že už vtedy medzi nimi bola iskra. Rachel Weisz následne po 9-ročnom vzťahu opustila režiséra Darrena Aronofského a dala sa dokopy s Craigom. O rok neskôr sa potajomky zosobášili.

Odporúčané
Anya Taylor-Joy: Tajne sa vydala za známeho rockera, napadli ju v Cannes a napriek šikane pre výzor sa stala modelkou aj herečkou Anya Taylor-Joy: Tajne sa vydala za známeho rockera, napadli ju v Cannes a napriek šikane pre výzor sa stala modelkou aj herečkou 26. apríla 2024, 9:30

Na svadbe boli okrem svedkov len štyria ďalší ľudia. Herci dbajú na to, aby si udržali vzťah v súkromí. Rachel Weisz povedala, že je to najmä preto, lebo Craig je veľmi slávny a príliš by im to zasahovalo do života. V roku 2018 sa im narodila dcéra. 

3. Olivia Wilde (Dr. House) a Harry Styles (Eternals)

Spoznali sa na natáčaní filmu Don’t Worry Darling. Harry Styles nahrádzal herca Shiu LaBeoufa, ktorého tvorcovia filmu vyhodili pre zlé správanie. Olivia Wilde vo filme hrala a zároveň ho režírovala. V novembri 2020 sa Olivia rozišla s hercom Jasonom Sudeikisom (Ted Lasso) po 9-ročnom vzťahu, no ostali dobrými priateľmi. 

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 113321 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Akú kontroverziu vzbudila Olivia Wilde na filmovej prezentácii, ktorú prerušil tajomný muž s obálkou.
  • Ktorí hollywoodski herci začali vzťah 48-hodinovým maratónom sexu a drog.
  • Ktorí herci sa dali dokopy 10 rokov po prvom bozku.
  • Rodičia ktorej herečky museli na natáčaní filmu jej manžela sledovať, ako vylieza z vagíny.
Domov
Zdieľať
Diskusia