Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2022, 20:26
Čas čítania 0:42
Dominik Vetrák

Režisér Thora 4: Christian Bale je najlepší záporák, akého kedy Marvel mal

Režisér Thora 4: Christian Bale je najlepší záporák, akého kedy Marvel mal
Zdroj: Marvel Comics/Warner Bros./Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY THOR: LOVE & THUNDER
Uložiť Uložené

Thor: Love and Thunder uvidíme v kinách už v júli.

Režisér Taika Waititi (Thor: Ragnarok, Jojo Rabbit) sa rozprával s agentúrou AP News a prezradil jej niečo o filme Thor: Love and Thunder, ktorý v kinách uvidíme 7. júla. Thor podľa neho skutočne prechádza niečím ako krízou stredného veku. Hľadá samého seba a rozmýšľa, či by vôbec mal byť hrdinom. 

Odporúčané
Film Spider-Man oslavuje 20 rokov od premiéry. Tieto zaujímavosti si o ňom (pravdepodobne) nevedel Film Spider-Man oslavuje 20 rokov od premiéry. Tieto zaujímavosti si o ňom (pravdepodobne) nevedel 4. mája 2022, 16:30

Waititi zároveň povedal, že nový tím hrdinov zložený z Korga, Valkyrie, Thora a Mighty Thora (ženský Thor v podaní herečky Natalie Portman) je veľmi zábavný, no musí čeliť veľmi nebezpečnému nepriateľovi. Je ním Gorr the God Butcher, ktorého hrá herec Christian Bale.

Podľa Waititiho je toto najlepší záporák, akého kedy marvelovské filmy mali. Ak je to skutočne tak, znamenalo by to, že je ešte lepší ako Thanos. Ak tvorcovia skutočne prekonali Thanosa, máme sa na čo tešiť. Gorr je nahnevaný na bohov, ktorí nezabránili zabitiu jeho rodiny. Rozhodne sa ich teda všetkých do jedného zabiť. Aspoň tak to bolo v komiksoch. 

Domov
Zdieľať
Diskusia