Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2022, 7:33
Čas čítania 0:53
Martin Adam Pavlík

Megan Fox a Machine Gun Kelly si vzájomne pijú krv. Vraj je to súčasť rituálu

Megan Fox a Machine Gun Kelly si vzájomne pijú krv. Vraj je to súčasť rituálu
Zdroj: Millenium Media/One Media
ZAUJÍMAVOSTI BORIS BECKER MEGAN FOX
Uložiť Uložené

Herečka však dodala, že iba príležitostne a zvyčajne ide len o pár kvapiek.

Herečka Megan Fox v rozhovore pre Glamour Magazine prezradila, že so svojím snúbencom, ktorým je raper a spevák Machine Gun Kelly (vlastným menom Colson Baker), si občas pijú krv. Dodala však, že len príležitostne a iba na rituálne účely. Zvyčajne vraj ide len o niekoľko kvapiek.

„Myslím, že to môže ľudí zmiasť, možno si nás hneď predstavujú s veľkými pohármi, ako pijeme krv plnými dúškami. Je to vždy len pár kvapiek,“ priblížila hviezda filmov Transformers či Jennifer's Body. 


Megan Fox sa netajila tým, že vo voľnom čase vykladá tarotové karty a venuje sa astrológii. „Robím všetky tieto metafyzické praktiky a meditácie, taktiež robím rôzne rituály počas novu a pri splne,“ otvorila sa v rozhovore. Nešetrila zároveň obdivom voči snúbencovi. Vraj už od malička snívala o partnerovi, akého má teraz.

„Z fyzickej stránky je to doslova presne môj typ, ktorý som si vysnívala, už keď som mala štyri roky. Dokonca som o štyri roky staršia ako on. Myslím si, že to ja som ho stvorila. Moje myšlienky a predstavy z neho urobili osobu, ktorou je. Ktovie, ako by vyzeral alebo bol, keby nebolo mňa,“ smiala sa herečka.


Ako píše US magazín, dvojica sa spoznala v roku 2020 počas nakrúcania krimitrileru Midnight in the Switchgrass, v ktorom sa v hlavnej úlohe predstavil Bruce Willis. Megan Fox si neskôr zahrala v klipe k Bakerovej piesni My Boody Valentine

Domov
Zdieľať
Diskusia