Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2022, 11:30
Čas čítania 1:05
Richard Balog

Šľapky flip-flop sú späť. Podľahneš staronovému trendu zo začiatku milénia?

Šľapky flip-flop sú späť. Podľahneš staronovému trendu zo začiatku milénia?
Zdroj: NET-A-PORTER
MÓDA MÓDA REFRESHER TRENDY
Uložiť Uložené

Vo svojich šatníkoch ich majú Kendall Jenner aj Bella Hadid. Po akom variante siahneš ty?

Šľapky flip-flop sú späť a ide o jeden z najhorúcejších trendov, ktorý stojí za pozornosť. Komfortná obuv, ktorú sme nosili na letných dovolenkách, ovládla týždne módy a mieri aj do ulíc. Flip-flopy sme videli počas prehliadok kolekcií na jar/leto 2022 v prípade značiek Coperni, Chloé alebo Rejina Pyo. 

Čaru týchto šľapiek podľahli napríklad Kendall Jenner, Bella Hadid alebo dánska blogerka Pernille Teisbaek s Rosie Huntington-Whiteley, ktoré vytvorili aj vlastné modely v spolupráci so značkou Gia Borghini. Pomaly ovládajú Instagram a čoskoro ich uvidíš vo väčšine predajní.

Zabudni na športové flip-flopové modely s penovou podrážkou od výrobcov typu O'neill, Havaianas či Roxy, v kurze sú luxusné varianty z kože či prémiových látok na platformách aj s podpätkami a viazaním okolo nôh. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by GIABORGHINI (@giaborghini)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by GIABORGHINI (@giaborghini)

Móda zo začiatku milénia s prívlastkom Y2K sa teší veľkému záujmu najmä medzi generáciou Z a tento trend je logický podobne ako návrat riflí s nízkym sedom či chunky tenisiek, ktoré sú v kurze niekoľko sezón po sebe. Luxusné materiálové úpravy aj pár centimetrov navyše šľapkám flip-flop pristanú.

Domov
Zdieľať
Diskusia