Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. apríla 2022, 18:13
Čas čítania 0:32
Dominik Vetrák

Denzel Washington natočí akčný film Equalizer 3. V kinách ho uvidíme budúci rok

Denzel Washington natočí akčný film Equalizer 3. V kinách ho uvidíme budúci rok
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY EQUALIZER 3
Uložiť Uložené

Veľa informácií o filme nemáme, no vieme, že ho uvidíme už o rok.

Server Collider informuje, že sa dočkáme filmu Equalizer 3. V hlavnej role sa opäť predstaví Denzel Washington ako vyslúžilý špeciálny agent Robert McCall. V prvom diele ochraňoval mladé dievča (Chloe Grace Moretz) pred ruskou mafiou, v druhom sa zase mstil za vraždu svojho blízkeho priateľa. Zatiaľ nie je jasné, o čom bude tretí diel série.

Odporúčané
Najlepšie romantické filmy s množstvom humoru, ale aj sexu, ktoré nájdeš na Netflixe Najlepšie romantické filmy s množstvom humoru, ale aj sexu, ktoré nájdeš na Netflixe 21. apríla 2022, 12:30

Známe je len to, že do kín príde 1. septembra 2023, takže deväť rokov po premiére prvej časti. Obidva predošlé filmy režíroval Antoine Fuqua, no zatiaľ nie je jasné, kto natočí trojku a ani kto sa postaral o scenár. 

Denzela Washingtona sme naposledy videli v skvelej dráme The Tragedy of Macbeth, za ktorú bol aj nominovaný na Oscara v kategórii najlepší mužský herecký výkon. Vyhral však Will Smith za rolu v biografickej dráme King Richard. Washington nemá zatiaľ naplánovaný žiadny ďalší film.

Späť
Zdieľať
Diskusia