Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
13. apríla 2022, 11:26
Čas čítania 0:37
Viktor Kniš

Tesla TKX, Yzomandias a Karlo odkazujú: Čistá hlava je najlepšia droga. Sleduj nový videoklip

NEWS KARLO TESLA (TKX)
Uložiť Uložené

Tesla sa pripomína prvým singlom z chystaného albumu Zeitgeist.

Po piatich rokoch sa fanúšikovia žilinského rapera Teslu dočkajú nového albumu s názvom Zeitgeist. Pri tejto príležitosti prichádza prvý videosingel, v ktorom hosťujú členovia Milion Plus – Yzomandias, Karlo a Nik Tendo.

Témou sú drogy, nie však z prvoplánového pohľadu, ale z perspektívy užívateľa konštatujúceho, že najlepšou závislosťou je napriek všetkému čistá hlava. Dočkali sme sa aj jednoduchého sprievodného vizuálu, v ktorom sa Tesla a členovia českého vydavateľstva stretávajú v jednom dome so svojimi najbližšími.

Albumu by sa mohli fanúšikovia dočkať už v najbližších týždňoch, Tesla na ňom pracoval v štúdiu s Dokkeytinom a ďalšími mladými interpretmi, ktorí podľa očakávaní ovplyvnili jeho zvuk. Napriek tomu si zachováva charakteristickú tvrdosť, tematicky však budeme vedieť výsledok posúdiť až neskôr.

Komentáre pod videom podľa očakávaní zaplavil odkaz #freekarlo, keďže medzi natáčaním a publikáciou klipu zobrali rapera z Milion Plus do väzby za drogy. Keďže ho polícia prichytila pri prevážaní veľkého množstva marihuany a kokaínu, za dílovanie mu hrozí až 15 rokov za mrežami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia