Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. apríla 2022, 21:12
Čas čítania 1:01
Adam Novosad

Ruské modelky rozstrihávajú svoje kabelky značky Chanel. Žiadny doplnok nie je viac ako moja láska k matičke Rusi, tvrdia

NEWS CHANEL RUSKO VOJNA NA UKRAJINE
Uložiť Uložené

Modelky obviňujú módnu značku zo šírenia rusofóbie.

Viaceré ruské modelky sa rozhodli protestovať proti postoju módnej značky Chanel k vojne na Ukrajine tým, že rozstrihali svoje luxusné kabelky veľkými záhradnými nožnicami, informuje Insider.

Značka Chanel sa po začiatku ruskej invázie na Ukrajinu rozhodla zatvoriť svoje prevádzky v Rusku, ba čo viac, prestala svoje výrobky predávať aj osobám, ktoré by mohli doplnky následne priviezť naspäť do Ruska. Tento krok sa podľa ruských modeliek dotkol viacerých z nich rovnako ako ruských influenceriek. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený VICTORIA BONYA (@victoriabonya)

„Ak Chanel House nerešpektuje svojich klientov, prečo by sme my mali rešpektovať Chanel House?“ pýta sa vo svojom videu na Instagrame modelka Victoria Bonya, ktorá však nežije v Rusku, ale zdržiava sa prevažne v Monaku. Dnes 42-ročná modelka má na svojom Instagrame viac ako 9 miliónov followerov.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Екатерина Гусева (@djkatyaguseva)

Influencerky teraz Chanel obviňujú zo šírenia rusofóbie, a tak sa k modelke medzitým pridali aj moderátorka Marina Ermoškina či DJ-ka Katja Guseva.

„Žiadna kabelka, žiadna vec nie je hodnotnejšia ako moja láska k mojej matičke Rusi. Nestojí mi to za môj rešpekt voči sebe samej. Stojím proti rusofóbii, stojím proti značke, ktorá podporuje rusofóbiu,“ hnevá sa na Instagrame Ermoškina.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Marina Ermoshkina (@amazing_marina)

 

Mohlo by ťa zaujímať:
Raketovou základňou Devínska Kobyla nás previedol jej bývalý veliteľ. Aké zbrane používali a za aký čas dokázali zostreliť cieľ?
Tieňohra je surový a temný krimitriler o pomste, ktorý ťa šokuje a prekvapí (Recenzia)
Zakladatelia firmy Sudolabs: Vlani sme zvyšovali platy trikrát, aj toto je súčasť kariérneho rastu (Rozhovor)
Domov
Zdieľať
Diskusia