Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2022, 13:59
Čas čítania 0:36
Daniel Mikolášik

MBPFW 22: luxusná elegancia či ostrý odkaz Putinovi. Toto sú najlepšie outfity z prvého dňa pražského fashion weeku

MBPFW 22: luxusná elegancia či ostrý odkaz Putinovi. Toto sú najlepšie outfity z prvého dňa pražského fashion weeku
Zdroj: Refresher/David Marcin
MÓDA MERCEDES-BENZ PRAGUE FASHION WEEK MÓDA MÓDA SLOVENSKÝCH A ČESKÝCH ULÍC MODELING STREETSTYLOVÁ MÓDA
Uložiť Uložené

Streetstyle na pražskom fashion weeku nás preniesol na najväčšie módne udalosti svetových metropol.

V sobotu 9. apríla v Pražskej tržnici odštartoval najväčší česko-slovenský módny sviatok Mercedes-Benz Prague Fashion Week 2022. Ide o najprestížnejšiu módnu udalosť v našich končinách, na ktorej majú návštevníci možnosť vidieť aktuálne kolekcie predstavené najuznávanejšími návrhármi z Česka a zo Slovenska či mladými talentmi a študentmi módnych škôl.

Prvý deň na móle odštartoval prehliadkou svojej kolekcie slovenský dizajnér Michael Kováčik. Podľa jeho slov na nej pracoval niekoľko dlhých mesiacov. S ohlasmi je vraj spokojný. Úvodný prehliadkový deň zakončil exkluzívnou večernou akciou ďalší slovenský návrhár Pavol Dendis pod taktovkou prestížneho salónu ENVY x PRIVEÉ.

Štáb Refresheru na najväčšej česko-slovenskej módnej akcii nemohol chýbať. Prinášame ti preto fotografie streetstylu z prvého dňa MBPFW 22, ktorý nás svojou originalitou a kreatívnymi outfitmi preniesol na najväčšie módne udalosti svetových metropol. Nechýbala luxusná elegancia, extravagantné módne počiny či ostrý odkaz ruskému prezidentovi na bunde jednej z účastníčok: „Putin, zhor v pekle!“ O fotky sa postaral David Marcin.

MBPFW Mercedes-Benz Prague Fashion Week 2022 Praha streetstyle móda fashion outfityMBPFW Mercedes-Benz Prague Fashion Week 2022 Praha streetstyle móda fashion outfityMBPFW Mercedes-Benz Prague Fashion Week 2022 Praha streetstyle móda fashion outfityMBPFW Mercedes-Benz Prague Fashion Week 2022 Praha streetstyle móda fashion outfity
Zobraziť galériu
(25)
Späť
Zdieľať
Diskusia