Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. marca 2022, 14:29
Čas čítania 0:42
Richard Balog

Raper Gunna si kúpil diamantový zub s písmenom P za stotisíc dolárov

Raper Gunna si kúpil diamantový zub s písmenom P za stotisíc dolárov
Zdroj: Getty Images (Prince Williams/Wireimage)
HUDBA GUNNA
Uložiť Uložené

Ide o odkaz na skladbu Pushin P z albumu DS4EVER, ktorá ovládla streamovacie platformy aj sociálne siete.

Raper Gunna má nový šperk, za ktorý zaplatil stotisíc dolárov. Multiplatinový interpret si kúpil diamantový zub s písmenom P. Ide o odkaz na skladbu Pushin P, ktorá ovládla streamovacie platformy aj sociálne siete.

Stomatologický zákrok, ktorý Gunna absolvoval, bol výsledkom špeciálnej spolupráce medzi Isaacom Bokhoorom z Angel City Jewelers a celebritným zubárom Thomasom Connellym. 

Bokhoor poskytol unikátny tvar modrého kameňa, aby vyzeral ako písmeno P, a Connelly sa postaral o diamantový zub, ktorý nahradil raperov pravý horný očný zub. Kameň je zasadený do na mieru vyrobenej zubnej fazety s kovovým okrajom striebornej farby, čím sa zvýraznil lesk diamantu. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Thomas Connelly, DDS (@connellydds)

Odporúčané
Gunna: zverenec Young Thuga, ktorého kvality na Slovensku ocenili viac raperi v backstagei ako fanúšikovia pod pódiom Gunna: zverenec Young Thuga, ktorého kvality na Slovensku ocenili viac raperi v backstagei ako fanúšikovia pod pódiom 31. januára 2022, 9:30

Fráza „pushin P“ má viacero významov, ale vo voľnom preklade ide o dosiahnutie finančných či materiálnych ziskov, píše Urban Dictionary. Používa sa najmä pri ukazovaní množstva hotovosti, luxusného oblečenia, hodiniek, šperkov, áut, nehnuteľností a podobne. 

Takto vyzerá jedinečný šperk v ústach rapera, ktorý vystúpil na festivale Hip Hop Žije v roku 2019. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Thomas Connelly, DDS (@connellydds)

Domov
Zdieľať
Diskusia